HP

CES 2024: Η HP μεταμορφώνει το consumer χαρτοφυλάκιο της ενισχύοντας το PC

Κατά την διάρκεια της CES 2024, η HP εγκαινιάζει μια νέα εποχή της πληροφορικής με το πιο πρόσφατο χαρτοφυλάκιο υπολογιστών, οθονών και περιφερειακών συσκευών που έχει σχεδιαστεί για να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε και ζούμε με την τεχνολογία.

Μεγιστοποιήστε τις δυνατότητές σας με τα νέα laptops Spectre x360

Ο σημερινός υπολογιστής δεν είναι πλέον ένας απλός υπολογιστής, αλλά ένας εξατομικευμένος σύντροφος που προβλέπει τις ανάγκες σας για πιο ευέλικτες και βελτιστοποιημένες εμπειρίες, και τα laptops HP Spectre x360 14 ιντσών 2-σε-1 και HP Spectre x360 16 ιντσών 2-σε-1 προσφέρουν αυτό ακριβώς με:

- Έναν υπολογιστή που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας: Με κάμερα 9 MP με δυνατότητα προσαρμογής για χαμηλό φωτισμό,  με χρήση υλικού για καθαρές κλήσεις μέρα ή νύχτα, ειδικό τσιπ τεχνητής νοημοσύνης που παρέχει ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας, όπως κλείδωμα κατά την απομάκρυνση και αφύπνιση κατά την προσέγγιση του χρήστη.

Διαθετει επίσης ειδοποιήσεις απορρήτου για να σας προειδοποιεί για τα αδιάκριτα μάτια, προσαρμοστικές ρυθμίσεις οθόνης, όπως μείωση της φωτεινότητας της οθόνης όταν κοιτάζετε αλλού για εξοικονόμηση ενέργειας και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης για καθηλωτική απόδοση και αποδοτική χρήση ενέργειας.

Τέλος με  αυτόματη βελτιστοποίηση επιδόσεων, προσαρμόζει το θόρυβο του ανεμιστήρα και τις θερμοκρασίες ανάλογα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, την θέση του  laptop και την κατάσταση της μπαταρίας.

- Ισχυρή τεχνολογία AI: Τρία στοιχεία (CPU, GPU και NPU) στους επεξεργαστές Intel Core Ultra και προαιρετικοί επεξεργαστές NVIDIA GeForce RTX 4050 στα laptop με GPU προσφέρουν μερικές από τις πιο συναρπαστικές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες σήμερα για την εκτέλεση ποικίλων φορτίων εργασίας AI, όπως επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δημιουργία και συνεργασία περιεχομένου.

- Προηγμένη συνεργασία: Τα πρόσφατα Spectre laptops είναι οι πρώτες consumer συσκευές που διαθέτουν συντονισμό ήχου από την Poly. Η Poly προσφέρει την πολυετή εμπειρία στη ρύθμιση ήχου σε αυτές τις συσκευές, παρέχοντας την καλύτερη καθαρότητα φωνής και αξιοσημείωτο ήχο. Βελτιώστε περαιτέρω τις κλήσεις και το βίντεο με τα εφέ του Windows Studio, το οποίο προσφέρει λειτουργίες ΑΙ, όπως αυτόματο καδράρισμα, θόλωμα φόντου και δυνατότητα διατήρησης οπτικής επαφής στην NPU για ελκυστικές συνδέσεις.  

- Καθηλωτική εικόνα: Τα τελευταία Spectre laptops προσφέρουν την πιο καθηλωτική οθόνη στον κόσμο, με οθόνη OLED έως και 2,8K για ευκρινέστερες εικόνες και πιο ζωντανά χρώματα, μαζί με μια ενισχυμένη πιστοποίηση IMAX για την παρακολούθηση ταινιών. Η αναλογία 16:10 σας επιτρέπει να βλέπετε περισσότερο περιεχόμενο και μπορεί να προσαρμοστεί από 48 Hz έως 120 Hz ανάλογα με τον τύπο του περιεχομένου που προβάλλετε.

Συνδεθείτε με περιφερειακά HP που προσαρμόζονται σε κάθε σας κίνηση

Η HP παρουσιάζει επίσης νέα περιφερειακά που προσαρμόζονται στις καθημερινές ψηφιακές σας εμπειρίες. Είτε είστε λάτρης της μουσικής, είτε επαγγελματίας με τεχνολογικές γνώσεις, είτε απλά κάποιος που εκτιμά την άνεση και την αποτελεσματικότητα στις καθημερινές του αλληλεπιδράσεις, η ποικιλία προϊόντων της HP προσαρμόζεται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών και διαφορετικών τρόπων ζωής. 

Σχεδιασμένα για όσους κινούνται διαρκώς, τα ασύρματα ακουστικά Poly Voyager Free 20 προσφέρουν ισχυρό ήχο και στυλ. Είτε ακούτε μουσική, είτε δέχεστε μία κλήση, αυτά τα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με noise cancellation (ANC) για να φιλτράρετε το θόρυβο του περιβάλλοντος, ώστε να μη χάνετε ποτέ το ρυθμό. Ο θρυλικός ήχος της Poly και το έξυπνο noise cancellation σας επιτρέπουν να μιλάτε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι θα ακούγεστε με απόλυτη καθαρότητα σε κάθε κλήση. Επιπλέον, μπορείτε να τροφοδοτείτε την ημέρα σας με έως και οκτώ ώρες συνεχούς ακρόασης και μια φορητή θήκη φόρτισης Qi, που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών κατά 2,5 φορές. Για να βελτιώσετε την άνεση και τη συνολική εμπειρία ακρόασης, η εφαρμογή Poly Lens Mobile App προσφέρει μια εξατομικευμένη δοκιμή προσαρμογής με συστάσεις για το ιδανικό μέγεθος άκρων αυτιού.

Απολαύστε ευκολία και άνεση με το εργονομικό πληκτρολόγιο HP 960, το πιο ευέλικτο εργονομικό split ασύρματο πληκτρολόγιο στον κόσμο.  Σχεδιασμένο με διάταξη διαιρούμενων ζωνών, προσαρμόζεται στο στυλ πληκτρολόγησής σας, ενώ τα 20 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και το ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο απογειώνουν την προσαρμογή. Το πληκτρολόγιο προσφέρει συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth και dongle, εξασφαλίζοντας ότι έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για κάθε εργασία. Αυτό το πληκτρολόγιο περιέχει 50% ανακυκλωμένα υλικά και η εξωτερική του συσκευασία προέρχεται από βιώσιμα υλικά.

Ακολουθούν επιπλέον περιφερειακά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την ψηφιακή σας εμπειρία: 

- Επαναφορτιζόμενο ασύρματο ποντίκι HP 690: Παρουσιάζουμε το πρώτο στον κόσμο ποντίκι Bluetooth με φόρτιση Qi με έξι ή περισσότερα προγραμματιζόμενα κουμπιά, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε ασύρματα με ευκολία. Εξατομικεύστε την παραγωγικότητά σας μέσω της εφαρμογής HP Accessory Center.

- Προγραμματιζόμενο ασύρματο πληκτρολόγιο HP 430: Γνωρίστε το πιο προσαρμόσιμο μηχανικό πληκτρολόγιο Bluetooth στον κόσμο.  Ο συμπαγής και φορητός σχεδιασμός του το καθιστά ιδανικό για ταξίδια.

- HP USB-C Travel Hub G3: Προσθέστε πέντε βασικές θύρες στο laptop σας με αυτό το συμπαγή hub, που περιλαμβάνει μία θύρα USB-C, δύο θύρες USB-A και μία θύρα HDMI. Προσφέρει κλιμακούμενη παροχή ενέργειας και συνδεσιμότητα plug-and-play σε σχεδόν κάθε συσκευή. 

- Ενσύρματο πληκτρολόγιο με φωτισμό HP 400: Απλοποιήστε το χώρο εργασίας σας με αυτό το πληκτρολόγιο που είναι ανθεκτικό στις διαρροές και απολυμαίνεται. Διατίθεται με καλώδιο USB-C και προσαρμογέα USB-A για εύκολη συνδεσιμότητα.

HP Series 5

Η HP επανασχεδιάζει τη σειρά των consumer οθονών της με τις πρώτες οθόνες HP Series 5. Διαθέσιμες σε μοντέλα 24-, 27- και 32-, αυτές οι οθόνες προσφέρουν contrast ratio 1500:1 και βελτιωμένους ρυθμούς ανανέωσης 100Hz.  Μαζί με τον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό τους, συνδεθείτε χωρίς κόπο με πολλαπλές συσκευές με μια πρόσθετη θύρα HDMI. Ο ενοποιητικός σχεδιασμός των οθονών με εξαιρετικά λεπτά πλαίσια και ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων επιτρέπει εύκολα τη σύνδεση πολλαπλών οθονών για μια απρόσκοπτη εμφάνιση και αίσθηση.

Loading