HP

OMEN και HyperX ενισχύουν το πιο cool χαρτοφυλάκιο για εξατομικευμένο gaming

Στη CES 2024, η HP παρουσίασε το πιο εξατομικευμένο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών με καινοτομίες στα brands OMEN και HyperX. Τα νέα laptops, τα περιφερειακά και το software είναι όλα σχεδιασμένα για τη δημιουργία ενός απρόσκοπτου οικοσυστήματος παιχνιδιών, ώστε οι παίκτες να μπορούν να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνουν καλύτερα - να παίζουν.

Gaming αστραπιαίας ταχύτητας με προηγμένες δημιουργικές δυνατότητες

Αυτοί που εκτιμούν τον gaming τρόπο ζωής επιθυμούν ευέλικτα μηχανήματα ικανά να χειριστούν την αυστηρότητα κορυφαίων παιχνιδιών ΑΑΑ, ενώ παράλληλα διαθέτουν την απόδοση για να διαχειρίζονται οπτικά απαιτητικές δημιουργικές προσπάθειες, από multitasking μέχρι τη λειτουργία ισχυρών δημιουργικών πλατφορμών. Το OMEN Transcend 14 Gaming Laptop, ειδικά σχεδιασμένο για gaming και δημιουργική εργασία, για σπουδαστές, μαθητές και όχι μόνο, προσφέρεται με προηγμένη οθόνη OLED, λεπτό και κομψό  σχεδιασμό και εσωτερικά εξαρτήματα ανώτερης ποιότητας, τα οποία συνθέτουν το πιο δροσερό και ελαφρύ gaming laptop 14 ιντσών στον κόσμο.

Το νέο OMEN Transcend 14 ζωντανεύει τον υβριδικό gaming τρόπο ζωής με: 

  • Εξαιρετικά ζωντανά χρώματα οθόνης: IMAX Enhanced Certified 2.8K 120Hz VRR OLED οθόνη για απίστευτες λεπτομέρειες και ζωντανά, αληθινά χρώματα. Το πρώτο gaming laptop στον κόσμο με πληκτρολόγιο RGB χωρίς πλέγμα δημιουργεί ένα πολύχρωμο θέαμα που εκτείνεται πέρα από την οθόνη.
  • Πολυτελής και συμπαγής σχεδιασμός: Οι gamers θέλουν σημαντική ισχύ σε σχέδιασμό που κάνει την φορητότητα εύκολη. Αυτή η συσκευή ζυγίζει 1.637 γραμμάρια, με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 11,5 ώρες και έναν type-C PD 140W αντάπτορα που κάνει τη φόρτιση εν κινήσει πιο εύκολη από ποτέ. 
  • Επική ταχύτητα μέσω AI: Μεγιστοποιήστε την εμπειρία σας με έναν επεξεργαστή Intel Core Ultra 9 185H και με GPU NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop για να ασχοληθείτε αβίαστα με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια ή να διεκπεραιώσετε εργασίες υψηλής έντασης. Οι streamers και οι gamers μπορούν να αξιοποιήσουν την NPU της συσκευής και τα πρόσθετα OpenVINO για το OBS studio για να κάνουν το streaming και την αναπαραγωγή παιχνιδιών πιο ομαλή από ποτέ με βελτίωση έως και 24,6% FPS (Frames Per Second). Επωφεληθείτε πλήρως από το Auto Dynamic Refresh Rate (DRR) στο OMEN Gaming Hub για μια πιο ομαλή εμπειρία gaming, αλλάζοντας αυτόματα μεταξύ διαφορετικών ρυθμών ανανέωσης ανάλογα με το περιεχόμενο και τη λειτουργία ενέργειας, η οποία μπορεί να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 7%. Αποκτήστε έως και 20% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία ECO.
  • Θερμική επανάσταση: Κανείς δεν θέλει να θερμαίνεται ο υπολογιστής όταν παίζει, δημιουργεί ή εργάζεται. Ένα επανασχεδιασμένο σασί χρησιμοποιεί την εισερχόμενη ροή αέρα για τη δημιουργία μιας ζώνης υπό πίεση, χρησιμοποιώντας έναν θάλαμο ατμών για άμεση απαγωγή της θερμότητας μέσω των πίσω αεραγωγών. Αυτή η θερμική καινοτομία σε συνεργασία με την τεχνολογία ροής διπλού καναλιού της Intel παρήγαγε το πιο “δροσερό” gaming laptop 14 ιντσών στον κόσμο, ο οποίος μπορεί να επιτύχει 4x υψηλότερη στατική πίεση με θερμική ικανότητα 80w μέσα σε μια βάση 12 mm.
  • Ενισχύστε το παιχνίδι και την παραγωγικότητά σας: Ιδανικός για τον gamer,  το OMEN Transcend 14 προσφέρει τόσο τοπικές ΑΙ δυνατότητες μέσω των επεξεργαστών Intel και NVIDIA, όσο και ενσωματωμένη ΑΙ με το Otter.ai για λειτουργίες όπως ζωντανή απομαγνητοφώνηση και υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια συναντήσεων ή μαθημάτων, λειτουργία εγγραφής για απομαγνητοφώνηση ήχου και σημειώσεις που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη.
  • Το πρώτο gaming laptop στον κόσμο με ήχο ρυθμισμένο από την HyperX: Η ομάδα ήχου της HyperX συνεργάστηκε στενά με τους μηχανικούς του OMEN Transcend 14 για να ρυθμίσει κατά παραγγελία την ηχητική απόδοση του laptop, αυξάνοντας τη σαφήνεια και τη φασματική ισορροπία για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία ήχου gaming, διασφαλίζοντας ότι οι λεπτές λεπτομέρειες δεν επισκιάζονται από τους δυνατότερους ήχους.

Η HP ενημέρωσε επίσης το OMEN Transcend 16,1 ιντσών gaming laptop με την προσθήκη μιας εντυπωσιακής επιλογής οθόνης OLED 2.5K 240Hz, καθώς και τα gaming laptops OMEN 16,1 ιντσών και Victus 16,1 ιντσών – όλα  με επεξεργαστές Intel Core i7 HX.

Μια απρόσκοπτη, εξατομικευμένη εμπειρία gaming με την HyperX

Η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα αποτελεί βασικό κριτήριο για το headset κάθε παίκτη. Επεκτείνοντας τα gaming laptops του περασμένου έτους με ενσωματωμένη μονάδα για διαισθητική αντιστοίχιση ήχου και λύση εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης, το ολοκαίνουργιο OMEN Transcend 14 ανεβάζει τον πήχη με μια συνδυασμένη επιλογή για το πρώτο gaming laptop στον κόσμο με συνδεσιμότητα 2,4 GHz ULL με τα ασύρματα ακουστικά HyperX Cloud III. Αυτό προσφέρει στους gamers εύκολη εναλλαγή μεταξύ του υπολογιστή και της κονσόλας τους. Η απλή εγκατάστασή του επιτρέπει σε οποιονδήποτε να ζήσει μια άψογη εμπειρία gaming με εξαιρετικό ήχο, από την πρώτη στιγμή.

Οι νέες προσφορές που έχουν σχεδιαστεί για το επόμενο επίπεδο εξατομίκευσης από την HyperX περιλαμβάνουν:

  • Μικρά, συμπαγή και ισχυρά:  Τα ακουστικά HyperX Cloud Mini είναι προσαρμοσμένα για τους νεότερους λάτρεις του gaming για να παρέχουν άνεση και ασφαλείς ηχητικές εμπειρίες με δυνατότητες περιορισμού της έντασης ήχου για να εξασφαλίζεται μια πιο ασφαλή ακουστική εμπειρία. Διατίθενται τόσο σε ενσύρματη όσο και σε ασύρματη έκδοση, και τα δύο διαθέτουν καθηλωτικό ήχο, καθώς και ένα εύχρηστο μικρόφωνο με δυνατότητα αναδίπλωσης προς σίγαση και συμβατότητα με πολλές πλατφόρμες. Το ενσύρματο χειριστήριο HyperX Clutch Tanto Mini είναι μια ελαφριά επιλογή που υπόσχεται εύκολη πρόσβαση σε όλα τα τυπικά κουμπιά και χειριστήρια, ενώ είναι επίσης συμβατό με κονσόλες Xbox Series X|S, PC, Steam Deck και συσκευές Android, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη λειτουργίας για κινητά και μιας στερεοφωνικής υποδοχής 3,5 mm για ενσύρματα ακουστικά.
  • Φτιαγμένο για εξατομίκευση και προσαρμογή: Το HyperX Alloy Rise Keyboard είναι το πρώτο πληκτρολόγιο με δυνατότητα εναλλαγής εν θερμώ από την HyperX και διατίθεται σε επιλογές πλήρους μεγέθους και 75% με ειδικά πλήκτρα βέλους. Εξοπλισμένο με γραμμικούς διακόπτες HyperX και προεγκατεστημένα πλήκτρα HyperX PBT Keycaps, διαθέτει βελτιωμένο φωτισμό RGB με αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας, εξασφαλίζοντας βέλτιστη οπτική απεικόνιση. Το πληκτρολόγιο διαθέτει την υπογραφή της HyperX στην ενσωματωμένη μνήμη, επιτρέποντας στους παίκτες να αποθηκεύουν 10 προφίλ πληκτρολογίου απευθείας στο πληκτρολόγιο για εξατομικευμένες ρυθμίσεις εν κινήσει. Κατασκευασμένα για ακόμα μεγαλύτερη εξατομίκευση, τα πληκτρολόγια διαθέτουν διακόπτες πλήκτρων με δυνατότητα εναλλαγής, μαγνητικές πλάκες κορυφής, πακέτα σήματος, μια νέα συλλογή 3D Mythic Themed Collection, μαζί με σαθερή κατασκευή, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και ευελιξία.  
  • Υψηλές επιδόσεις με μικρότερο αποτύπωμα: Το νέο HyperX Pulsefire Haste 2 Mini, ένα συμπαγές ποντίκι gaming, έχει σχεδιαστεί για παίκτες που εκτιμούν τα εξαιρετικά ελαφριά εργαλεία υψηλής απόδοσης και προσφέρει εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 100 ώρες. Διαθέτει αισθητήρα HyperX 26K υψηλής ακρίβειας, συνδεσιμότητα διπλής ασύρματης λειτουργίας, HyperX Switches που προστατεύονται από τη σκόνη και προσαρμόσιμη ταινία λαβής για ανώτερο χειρισμό.
  •  Έτοιμοι για ταξίδια: Τα HyperX Knight και Delta Gaming Backpacks προσφέρουν μία θήκη για την ασφαλή τοποθέτηση gaming laptops και αξεσουάρ gaming με ανθεκτικό πολυεστέρα, ο οποίος είναι  και ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες, στα κλασικά χρώματα της HyperX και συμφωνεί με το κατάλληλο μεγέθος χειραποσκευών των περισσότερων αεροπορικών εταιρειών για gaming on the go.

Η υπέρβαση της τεχνολογίας στις gaming οθόνες 

Είτε είστε gamer που βυθίζεται σε έναν ψηφιακό κόσμο, είτε δημιουργός που σχεδιάζει έναν νέο, χρειάζεστε μια συσκευή ικανή να συμβαδίζει και να διευρύνει τα όρια του εφικτού. Με γνώμονα την αδιάκοπη επιθυμία να προσφέρει μια μεταμορφωτική εμπειρία, η gaming οθόνη OMEN Transcend 32 UHD 240Hz OLED είναι η πιο προηγμένη οθόνη gaming στον κόσμο προσφέροντας στους gamers:

  • Μια μεγάλη γκάμα από πρωτιές: Ως η πρώτη οθόνη gaming στον κόσμο με ανεξάρτητες εναλλασσόμενες θύρες USB, μεταβείτε απρόσκοπτα μεταξύ των συσκευών ή χρησιμοποιήστε τις απίστευτα έξυπνες λειτουργίες KVM για να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ των συσκευών. Ζήστε την εμπειρία της εύκολης και απρόσκοπτης συνδεσιμότητας με την πρώτη οθόνη gaming OLED στον κόσμο με παροχή ρεύματος 140W USB-C. Απολαύστε τον ήχο των παιχνιδιών και τη μουσική στο έπακρο στην πρώτη οθόνη gaming στον κόσμο με ήχο συντονισμένο από την HyperX, ο οποίος περιλαμβάνει ένα EQ 10 ζωνών που είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο μέσα από το OMEN Gaming Hub.
  • Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Η δράση ξεπηδάει από την οθόνη όπως ποτέ άλλοτε χάρη στην τεχνολογία QD-OLED Panel Technology που επιτρέπει μια τρελή αναλογία αντίθεσης 1.500.000:1 στο πάνελ 4K UHD, ρυθμό ανανέωσης 240Hz και χρόνο απόκρισης 0,3 ms.  Ως η πρώτη οθόνη OMEN που διαθέτει Dolby Vision, τα συμβατά παιχνίδια αποδίδουν μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία HDR. Είναι η πρώτη οθόνη OMEN που έχει πιστοποιηθεί με VESA DisplayHDR True Black 400, το οποίο παρέχει έως και 50 φορές μεγαλύτερο δυναμικό εύρος και 4 φορές βελτίωση στο χρόνο ανόδου σε σύγκριση με το DisplayHDR 1000.
  • Ζεί πολύ και με ευημερία: Η διάρκεια ζωής του πάνελ είναι ζωτικής σημασίας για τις OLED, και η τεχνολογία ψύξης OMEN Tempest Monitor αντιμετωπίζει κάθε σας ανησυχία σχετικά με την καύση της οθόνης, καθώς υποστηρίζεται από  3ετή εγγύηση.
Loading