HP

HP: Παρουσίασε νέους υπολογιστές, οθόνες, κάμερα web streaming και βελτιωμένες υπηρεσίες

Στο HP Amplify Executive Forum, το παγκόσμιο roadshow συνεργατών της HP, η εταιρεία παρουσίασε νέες συσκευές και λύσεις που θα βοηθήσουν τους χρήστες να αναπτυχθούν στα υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας τους.

Με σχεδόν το μισό εργατικό δυναμικό να έχει πλέον κάποια ευελιξία στον τόπο εργασίας το 2023, είναι κρίσιμο ώστε οι εργαζόμενοι να έχουν την κατάλληλη τεχνολογία για να συνεισφέρουν ισότιμα και ουσιαστικά. Οι εργαζόμενοι χρειάζονται συσκευές που να τους προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες και που τους επιτρέπουν να συνεργάζονται με ασφάλεια, να δημιουργούν και να είναι παραγωγικοί ανεξάρτητα από το πού εργάζονται. Η HP συνεχίζει τη δέσμευσή της να παρέχει τα σωστά εργαλεία για την απόλυτη εργασιακή εμπειρία. Οι νέοι υπολογιστές περιλαμβάνουν τον HP Dragonfly Folio G3 – τον μετατρέψιμο υπολογιστή για επιχειρήσεις και τον HP 34” All-in-One Desktop PC – έναν δημιουργικό, πανίσχυρο σταθμό που προσφέρει στους χρήστες μια εμπειρία όμοια με αυτή σε studio με υποστήριξη για διπλά video streams και εναλλαγή κάμερας. Η νέα οθόνη HP Z32k G3 4K USB-C παρέχει ένα άνευ προηγουμένου επίπεδο στις λεπτομέρειες, ενώ η νέα Streaming Webcam HP 965 4K προσφέρει πεντακάθαρο video. Οι βελτιώσεις στο HP Proactive Insights δίνουν τη δυνατότητα στο τμήμα πληροφορικής να βελτιστοποιήσει την εμπειρία της συσκευής για τους υπαλλήλους μέσω των HP analytics.

hp-dragonfly-1.jpg

Το νέο σας φορητό γραφείο – HP Dragonfly Folio G3

Η HP συνεχίζει να προσφέρει premium εμπειρίες στο διευρυμένο της χαρτοφυλάκιό Dragonfly. Με σχεδίαση κατά την οποία με μία κίνηση γίνεται η μετάβαση από laptop σε tablet, το HP Dragonfly Folio G3 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν, να αποτυπώνουν και να μοιράζονται ιδέες όποτε τους έρχεται έμπνευση.

Το HP Dragonfly Folio G3 συνδυάζει σε μία συσκευή την παραγωγικότητα ενός laptop με την άνεση ενός tablet για να προσφέρει μέγιστη παραγωγικότητα από οπουδήποτε.

Το HP Dragonfly Folio G3 κάνει το brainstorming και το whiteboarding, μια εξατομικευμένη εμπειρία με το HP Dragonfly Folio Pen. Το στυλό συνδέεται μαγνητικά στη συσκευή, διαθέτει τρία προγραμματιζόμενα κουμπιά και μπορεί να φορτίστει ασύρματα στο 100% σε 30 λεπτά. Οι χρήστες μπορούν να εκφράσουν ακόμη περισσότερη δημιουργικότητα χρησιμοποιώντας το στυλό τους στην οθόνη του HP Dragonfly Folio για να σημειώσουν σε μια δεύτερη συνδεδεμένη οθόνη, μέσω του HP Indirect Inking.

Μην χάσετε ποτέ την ευκαιρία να γράψετε στον πίνακα και να αποτυπώσετε φυσικά ιδέες στο HP Dragonfly Folio G3 με το HP Dragonfly Folio Pen.

Ενισχυμένο με το HP Presence, το HP Dragonfly Folio G3 προσφέρει δυνατότητες συνεργασίας για πιο παραγωγικές και συναρπαστικές εμπειρίες τηλεδιάσκεψης. Η κάμερα 8 MP διασφαλίζει ότι οι χρήστες εμφανίζονται φυσικά και το οπτικό πεδίο 100 μοιρών διευκολύνει έναν επιπλέον συνεργάτη να συμμετέχει στην οθόνη εάν αυτός εργάζεται στον ίδιο χώρο. Όταν οι χρήστες θέλουν να σκέφτονται χωρίς να έχουν την δέσμευση του γραφείου τους, το HP Auto Frame, το οποίο τους κρατά σε κάδρο όταν θέλουν να στέκονται, να τεντώνονται ή να κινούνται, είναι ιδανικό για μέρες με διαδοχικές συναντήσεις. Το HP Dynamic Voice Leveling προσαρμόζει αυτόματα την ένταση της φωνής για να διατηρεί την απαραίτητη συνοχή είτε οι χρήστες βρίσκονται κοντά είτε μακριά από το μικρόφωνο. Όταν εργάζονται εξ αποστάσεως, οι χρήστες μπορούν να ανησυχούν λιγότερο για τους ήχους στο παρασκήνιο, με το AI-based noise reduction που φιλτράρει τους εξερχόμενους και εισερχόμενους θορύβους. Για πρόσθετη ασφάλεια, η HP Privacy Camera επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν την webcam με το πάτημα ενός κουμπιού.

hp-dragonfly-2.jpg

Βοηθώντας στην προστασία του κοινού μας μέλλοντος, το HP Dragonfly Folio G3 είναι κατασκευασμένος από ανακυκλωμένο μαγνήσιο, αλουμίνιο και πλαστικά που προέρχονται από τον ωκεανό.

Βασισμένο σε επεξεργαστές 12th Gen Intel Core της Intel vPro, το HP Dragonfly Folio G3 μπορεί να χειριστεί εύκολα έργα εντάσεως πόρων και απαιτητικές επιχειρηματικές εφαρμογές. Για αυξημένη απόδοση, διαθέτει αναβαθμισμένη μνήμη με LPDDR5 έως 32 GB και αποθηκευτικό χώρο έως 2 TB. Μια νέα θερμική λύση βελτιστοποιεί την απόδοση του υπολογιστή χωρίς να επιβαρύνει σημαντικά το βάρος ή τις διαστάσεις. Οι νέες δυνατότητες HP Auto Screen Dimming συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας για εργάσιμες ημέρες που διαρκούν πολύ.

Το HP Wolf Security for Business παρέχει μια ανθεκτική άμυνα έναντια σε κακόβουλο λογισμικό και hacking, ενώ το νέο firmware εξασφαλίζει 50% μείωση του χρόνου ενημέρωσης και επιτρέπει στους χρήστες να παραμείνουν παραγωγικοί και να συνεχίσουν να εργάζονται κατά τη διάρκεια ενημερώσεων BIOS και firmware. Το HP Privacy Alert επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν πότε τα αδιάκριτα μάτια βλέπουν την οθόνη τους, ώστε να μπορούν γρήγορα να ενεργοποιήσουν το προαιρετικό HP Sure View για να θολώσουν την οθόνη από ανεπιθύμητα βλέμματα.

Όταν πρόκειται για την εξατομίκευση της εμπειρίας του φορητού γραφείου, η εφαρμογή myHP παρέχει έναν ενιαίο πίνακα εργαλείων για τον έλεγχο και την εξατομίκευση των ρυθμίσεων του υπολογιστή για εξαιρετικό video, ήχο και πολλά άλλα.

hp-aio.jpg

Το νέο σας studio στο σπίτι – HP 34” All-in-One Desktop PC

Το 75% των τελικών χρηστών σήμερα πιστεύει ότι η ποιότητα του video έχει σημασία για την επαγγελματική τους επιτυχία. Συνδυάζοντας ισχυρή, εύχρηστη τεχνολογία με εντυπωσιακό σχεδιασμό, το νέο HP 34” All-in-One Desktop PC δημιουργεί μια εμπειρία όμοια με αυτή σε studio με υποστήριξη για διπλά video streams και εναλλαγή κάμερας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να φαίνονται και παράλληλα να δείχνουν την εργασία τους.

Το HP 34” All-in-One Desktop PC επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούν την αποσπώμενη, μαγνητική κάμερα 16MP (4MP Binned) σε πολλές θέσεις στο πλαίσιο της οθόνης για να βρουν το καλύτερο οπτικό πεδίο. Οι χρήστες μπορούν ακόμη και να στρέφουν την κάμερα προς το γραφείο τους, ώστε να μπορούν να μοιράζονται χειρόγραφες σημειώσεις ή έγγραφα κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Η κάμερα υψηλής ανάλυσης, μαζί με το νέο software, HP Keystone Correction, θα επεξεργαστεί αυτόματα την εικόνα, δημιουργώντας μια καθαρή, ψηφιακή εικόνα σελίδων ή ενός πίνακα για κοινή χρήση σε πραγματικό χρόνο. Όταν οι χρήστες χρειάζονται ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια κλήσεων τηλέδιάσκεψης, η λειτουργία HP Be Right Back τους επιτρέπει να αλλάξουν τη ροή video σε ακίνητη εικόνα.

hp-webcam.jpg

Μια προαιρετική δεύτερη αποσπώμενη κάμερα για το HP 34” All-in-One Desktop PC επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται την εργασία τους με άλλους με όμορφο και συναρπαστικό τρόπο. Η υποστήριξη για διπλές ροές video και η εναλλαγή κάμερας καθιστά εύκολη τη ροή video ενός αντικειμένου ενώ η άλλη κάμερα παραμένει στον χρήστη. Σε συνδυασμό με τις επαναστατικές βελτιώσεις ήχου και video του HP Presence, εμφανιστείτε σαν να βρίσκεστε στο δωμάτιο με μια ρεαλιστική και αυθεντική εμπειρία συνδιάσκεψης που μπορεί να συγκριθεί μόνο με ένα επαγγελματικό studio.

Το δημιουργικό, πανίσχυρο HP 34” All-in-One Desktop PC προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία με μια ασυμβίβαστη διαγώνια οθόνη 5K 34 ιντσών αναλογία διαστάσεων 21:9, ώστε να μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερη πληροφορία στη διαδικασία της δημιουργίας. Οι χρήστες μπορούν να βιώσουν βαθύτερη εικόνα και ζωντανά χρώματα με οθόνη 5K WUHD (5120x2160) και να μειώσουν την έκθεση κυμάτων μπλε φωτός με το panel χαμηλού μπλε φωτός HP Eye Ease με πιστοποίηση TÜV. Ως ο πιο ισχυρός εμπορικός All-in-One PC στον κόσμο, οι χρήστες μπορούν να αναλάβουν μεγάλα έργα χρησιμοποιώντας πολλαπλές εφαρμογές με επεξεργαστές 12th Gen Intel Core™της Intel vPro, και γραφικά NVIDIA GeForce RTX. Ο υπολογιστής μεγαλώνει με τον χρήστη με δυνατότητα αναβάθμισης αποθήκευσης και μνήμης έως 128 GB DDR5.

hp-z3.jpg

Ο νέος σας εκπληκτικός ψηφιακός καμβάς – Οθόνη HP Z32k G3 4K USB-C

Η οθόνη HP Z32k G3 4K USB-C, η πρώτη IPS οθόνη στον κόσμο με τεχνολογία Thunderbolt™ 4, δίνει τη δυνατότητα στους content creators και τους product developers να μεγιστοποιήσουν τις δημιουργικές τους δυνατότητες. Οι δημιουργοί έχουν ανάγκη από ένα -άνευ προηγουμένου- επίπεδο λεπτομέρειας, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 99% των creative pros και το 90% των power users βρίσκουν την ακρίβεια χρώματος πολύ σημαντική όταν αγοράζουν μια οθόνη. Η τελευταία οθόνη Z performance διαθέτει τεχνολογία πάνελ IPS Black, που σημαίνει βαθύτερο μαύρο, πιο ζωντανά χρώματα και ευρύ φάσμα χρωμάτων 98% P3, όλα σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση 4K. Παρέχοντας διπλάσια αναλογία αντίθεσης από ένα παραδοσιακό IPS πάνελ, οι δημιουργίες ζωντανεύουν και αυτό που φαίνεται στην οθόνη ταιριάζει με τη φαντασία του δημιουργού ή του προγραμματιστή του προϊόντος. Με πρόσθετες λειτουργίες όπως απλή ενεργοποίηση, διακόπτης KVM και Thunderbolt™ 4 με τη δυνατότητα σύνδεσης μιας δεύτερης οθόνης 4K με ένα μόνο καλώδιο, η Z32k G3 προσφέρει ευελιξία δημιουργικής ροής εργασιών για πολλές συσκευές, όλες σε μια ενιαία λύση.

Μεταμορφώστε το γραφείο σας σε ένα ισχυρό workstation με την οθόνη HP Z32k G3 4K USB-C. Μέσω μιας μόνο σύνδεσης Thunderbolt 4, η οθόνη παρέχει ανάλυση 4K στα 60 Hz, υποστηρίζει αλυσιδωτή σύνδεση για δεύτερη οθόνη 4K χωρίς docking, καθώς και δεδομένα υψηλής ταχύτητας και internet — όλα αυτά ενώ φορτίζει τη συσκευή σας έως και 100 W χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα ή αποδοτικότητα.

hp-webcam-1.jpg

Η νέα ματιά στην υβριδική εργασία – Η HP 965 4K Streaming Webcam

Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά όντα και έχουν ανάγκη την προσωπική επαφή. Με το 73% των χρηστών webcam να κρίνουν τους άλλους από την ποιότητα του video και το 75% να κρίνουν τους άλλους από την ποιότητα ήχου, η HP 965 4K Streaming Webcam δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό. Ενισχυμένη από το HP Presence, η webcam προσφέρει κρυστάλλινο video σε ανάλυση έως και 4K, ενώ το καδράρισμα προσώπου με AI και η αυτόματη εστίαση δίνει την αίσθηση ότι οι χρήστες βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Οι εικόνες και οι ιδέες των χρηστών παραμένουν ζωντανές με τον μεγάλο φακό 18mm F2.0 και τη δυνατότητα ρύθμισης χαμηλού φωτισμού. Νιώστε σίγουροι ότι ακούγεστε καθαρά με μείωση θορύβου και διπλά μικρόφωνα. Η webcam διαθέτει επίσης πιστοποίηση Zoom για να προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία συνδιάσκεψης με τεχνολογίες σχεδιασμένες να λειτουργούν απρόσκοπτα με το Zoom.

Μια εξαιρετική webcam,, η HP 965 4K Streaming Webcam κάνει όλη τη δουλειά, ώστε οι χρήστες να μπορούν να εστιάζουν στις κλήσεις τους και στις ροές εργασίας. Το HP Accessory Center, διαθέσιμο για λήψη στο Microsoft Store, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν την εικόνα τους, να ενεργοποιήσουν λειτουργίες AI, να επιλέξουν ανάλυση, να χρησιμοποιήσουν τη διόρθωση Keystone και να επιλέξουν μεταξύ 78°, 90° και 100° οπτικού πεδίου. Οι χρήστες μπορούν να έχουν την τέλεια γωνία με περιστροφή 360°, κλίση 90° προς τα κάτω και καθολική τοποθέτηση. Μπορούν να μοιράζονται όποτε θέλουν με ένα μαγνητικό κάλυμμα απορρήτου για άψογο απόρρητο και ασφάλεια.

Κρατήστε τους εργαζόμενους παραγωγικούς και ευχαριστημένους με το HP Proactive Insights

Το HP Proactive Insights, παρέχει στο τμήμα πληροφορικής προηγμένη AI και χρήσιμες πληροφορίες για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των εργαζομένων με τις συσκευές. Οι πιο πρόσφατες βελτιώσεις στην υπηρεσία διαχείρισης στόλου συσκευών επιτρέπει στο τμήμα πληροφορικής και στους διαχειριζόμενους παρόχους υπηρεσιών να δημιουργούν και να εκτελούν μια βελτιστοποιημένη στρατηγική συσκευών σε ένα υβριδικό περιβάλλον εργασίας. Με πολλούς πελάτες που σχεδιάζουν να κάνουν αναβάθμιση σε Windows 11, οι ομάδες πληροφορικής ή οι συνεργάτες τους μπορούν να προχωρήσουν σε μια αξιολόγηση ετοιμότητας ώστε να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν μια στρατηγική μετεγκατάστασης βάσει των πληροφοριών για την υπάρχουσα ΙΤ υποδομή. Νέοι, προσαρμόσιμοι πίνακες analytics εντοπίζουν προβλήματα προτού προκύψουν για να διασφαλίσουν ότι το firmware είναι ενημερωμένο και οι συσκευές παραμένουν συνδεδεμένες. Η νέα κάρτα βαθμολογίας ψηφιακής εμπειρίας επιτρέπει στους συνεργάτες της HP και στα τμήματα πληροφορικής να ποσοτικοποιούν την εμπειρία της συσκευής για τους υπαλλήλους με βασικές πληροφορίες σχετικά με την υγεία, την απόδοση και την ασφάλεια της συσκευής σε όλο τον στόλο, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν ευκαιρίες για βελτίωση. 

Βελτιστοποιήστε την εμπειρία των εργαζομένων με τη δύναμη των HP analytics. Το HP Proactive Insights κάνει τη εμπειρία των εργαζομένων με την συσκευή την καλύτερη δυνατή.

Loading