Creative Live! Cam Sync V3: Κλέβει την παράσταση με ανάλυση 2K QHD

Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Creative Live! Cam Sync V3, της νέας ψηφιακής web - συμβατής με την τεχνολογία UVC – κάμερας που έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά ποιότητας ανάλυσης 2K QHD (2560 x 1440) και ψηφιακό ζουμ 4X σε ένα plug-and-play πακέτο – και είναι η απόλυτη λύση για βιντεοκλήσεις στην εργασία ή απλά για να έρχεστε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Creative Live! Cam Sync V3 είναι ό,τι θέλει κανείς από μια web κάμερα - και πολλά περισσότερα. Οι χρήστες δεν απολαμβάνουν μόνο κρυστάλλινα γραφικά με την ποιότητα ανάλυσης 2K QHD, αλλά με το ψηφιακό ζουμ 4X που διαθέτει τους δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζουν το πλαίσιό τους τόσο για οικείες συνομιλίες όσο και για θορυβώδεις ομαδικές «συναντήσεις». Επιπλέον, η κάμερα web είναι πλήρως ρυθμιζόμενη με οριζόντια περιστροφή 360º και κλίση 30º με τον φακό να προσφέρει οπτικό πεδίο έως και 95o. Οι προηγμένες ρυθμίσεις, όπως η φωτεινότητα/αντίθεση, η ισορροπία λευκού και η αντιστάθμιση οπίσθιου φωτισμού, μπορούν επίσης να ρυθμιστούν με ακρίβεια με την εφαρμογή Creative (διαθέσιμη σε υπολογιστή). Τα πάντα και ο καθένας μπορούν να προβληθούν σε οπτική αρμονία, παραμένοντας παράλληλα σε σαφή εστίαση. Ένα ενσωματωμένο καπάκι φακού προστατεύει εύκολα την ιδιωτικότητα σας όταν χρειάζεται και επιπλέον κρατά τη σκόνη μακριά. Τέλος, η universal βάση τοποθέτησης (τρίποδο) της επιτρέπει να ταιριάζει σε όλους τους φορητούς υπολογιστές, τις επιτραπέζιες οθόνες, ακόμα και σε τρίποδα.

creative-live-sync-v3.jpg

Αυτή η web κάμερα έχει επίσης εξαιρετικό ήχο, καθώς τα διπλά ενσωματωμένα προς πάσα κατεύθυνση μικρόφωνα που διαθέτει λαμβάνουν τον ήχο με σαφήνεια και ακρίβεια. Με την εφαρμογή Creative, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο SmartComms Kit για να βελτιώσουν περαιτέρω τον ήχο τους - Το NoiseClean-out μειώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο του περιβάλλοντος από τον χρήστη, ώστε να εξαλειφθούν οι ανεπιθύμητοι περισπασμοί όπως οι θόρυβοι από αεροπλάνα και ηλεκτρικές σκούπες . Το VoiceDetect θέτει αυτόματα σε σίγαση και καταργεί τη σίγαση του μικροφώνου για τη διευκόλυνση του χρήστη. Η Creative Live! Cam Sync V3 είναι απλά η ιδανική κάμερα web για να φαίνεστε καλά και να ακούγεστε υπέροχα σε κάθε περίσταση.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Η Creative Live! Cam Sync V3 διατίθεται στα €69.99 στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Creative.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Creative Live! Cam Sync V3 μπορείτε να επισκεφθείτε το https://gr.creative.com/p/webcams/creative-live-cam-sync-v3

Loading