Logitech: Νέες webcams Brio 500 και ακουστικά Zone Vibe

Η Logitech παρουσίασε δύο νέες σειρές προϊόντων: τις webcams Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe, προϊόντα σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες της υβριδικής εργασίας.

Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι περισσότεροι από το 89% των ενηλίκων που εργάζονται από το σπίτι έχουν να αντιμετωπίσουν μη κολακευτικές γωνίες κάμερας, κακές συνθήκες φωτισμού και περιορισμούς στο οπτικό πεδίο όταν χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη κάμερα του φορητού υπολογιστή.* Οι webcams Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις των χρηστών όταν εργάζονται από το σπίτι, ενώ εκσυγχρονίζουν τις εμπειρίες εργασίας αλλά και του παιχνιδιού. Και τα δύο νέα προϊόντα διευκολύνουν τους IT Managers να εξοπλίσουν το απομακρυσμένο και υβριδικό εργατικό δυναμικό των οργανισμών τους με περιβαλλοντικά βιώσιμο τρόπο.

logitech-brio-500.jpg


Webcam Brio 500

Δημιουργήθηκε για όσους θέλουν ποιότητα ήχου και βίντεο εταιρικού επιπέδου, εξατομίκευση και πιο συναρπαστική εμπειρία σε βιντεοκλήσεις, με τη σειρά Brio 500 να είναι μια νέα κατηγορία webcams οι οποίες επιλύουν τις πιο κοινές προκλήσεις σε μια τηλεδιάσκεψη. Η σειρά Brio 500 προσφέρει τη νέα λειτουργία Show Mode που διευκολύνει την κοινή χρήση σκίτσων ή άλλων φυσικών αντικειμένων στο γραφείο. Με ένα καινοτόμο σύστημα στήριξης και ενσωματωμένο αισθητήρα επιτρέπει στους χρήστες να κλίνουν την κάμερα προς τα κάτω για να εστιάσουν σε αντικείμενα, με τη Brio να αναστρέφει αυτόματα την εικόνα για να αποδώσει τον σωστό προσανατολισμό σε βιντεοκλήσεις.

Ο κομψός σχεδιασμός και τα όμορφα χρώματα - γραφίτης, υπόλευκο και ροζ - δίνουν στους χρήστες την ελευθερία να προσαρμόσουν το σταθμό εργασίας τους ώστε να ταιριάζει στην προσωπικότητα και το γούστο τους. Η τεχνολογία RightSight (ενεργοποιείται μέσω του λογισμικού Logi Tune) κεντράρει αυτόματα τον χρήστη, ακόμα και όταν μετακινείται, ενώ οι ενσωματωμένες καινοτομίες όπως το RightLight 4 διορθώνουν αυτόματα τον χαμηλό φωτισμό.

logitech-zone-vibe.jpg

Ακουστικά Zone Vibe

Η νέα σειρά Zone Vibe της Logitech είναι τα πρώτα ασύρματα ακουστικά στην αγορά που συνδυάζουν επιδόσεις επαγγελματικού επιπέδου με την άνεση, το στυλ και την οικονομική προσιτότητα. Διατίθενται, επίσης, σε χρώματα γραφίτη, υπόλευκου και ροζ και έχουν σχεδιαστεί για να είναι άνετα για ολοήμερη συνεργασία με συναδέλφους αλλά και επικοινωνία με την οικογένεια. Αυτά τα ελαφριά ακουστικά κεφαλής ζυγίζουν μόλις 185 γρ. και διαθέτουν μαλακό πλεκτό ύφασμα και αφρό μνήμης. Μάθετε περισσότερα για τα Zone Vibe 100 και Zone Vibe 125

Ιδανικά για τμήματα IT

Για τις ομάδες IT που εξοπλίζουν τους σταθμούς εργασίας των εργαζομένων και τα οικιακά γραφεία, η σειρά Brio είναι plug-and-play, συμβατή με τις περισσότερες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης και πιστοποιημένη για το Microsoft Teams, το Google Meet και το Zoom. Η ενσωμάτωση του Logitech Sync στη Brio 500 επιτρέπει στους διαχειριστές IT να ενημερώνουν το λογισμικό και να αντιμετωπίζουν προβλήματα απομακρυσμένα, ώστε οι υβριδικές ομάδες να μπορούν να δουλεύουν χωρίς διακοπές.

Τα Ασύρματα Zone Vibe προσφέρουν στους εργαζόμενους ήχο εταιρικού επιπέδου, ευκολία χρήσης και κομψότητα για πολλούς τύπους χρηστών, ώστε να μη χρειάζεται πλέον να «ανταλλάσσουν» την «καλή εμφάνιση» για έναν «καλό ήχο». Λόγω της συμβατότητας με τις μεγάλες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης αλλά και της δυνατότητας προώθησης ενημερώσεων μέσω του Logi Tune και του Logitech Sync το τμήμα IT έχει λιγότερα προβλήματα και αιτήσεις βοήθειας για διαχείριση.

Οι νέες κάμερες και τα ακουστικά της Logitech βοηθούν τους εργαζόμενους να ελιχθούν στη σημερινή υβριδική εποχή, όντας επαγγελματικά για το γραφείο αλλά και ιδανικά για εργασία από το σπίτι, ενώ διευκολύνουν τις ομάδες IT να βοηθούν τους χρήστες να αποδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνουν το σωστό για τον πλανήτη μας.

Βιωσιμότητα

Οι κάμερες Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe είναι πιστοποιημένα με ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα, πράγμα που σημαίνει ότι ο αντίκτυπος άνθρακα των προϊόντων έχει μηδενιστεί λόγω της επένδυσης της Logitech σε έργα αντιστάθμισης και απομάκρυνσης άνθρακα. Τα πλαστικά μέρη των Brio 500 περιλαμβάνουν πιστοποιημένο ανακυκλωμένο πλαστικό συσκευασίας: 68% για τον γραφίτη και το μαύρο και 54% για το υπόλευκο και το ροζέ. Τα Zone Vibe είναι κατασκευασμένα από τουλάχιστον 25%** ανακυκλωμένο πλαστικό.

Και οι δύο οικογένειες προϊόντων συσκευάζονται σε χαρτί που προέρχεται από δάση πιστοποιημένα με FSC® και άλλες ελεγχόμενες πηγές.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η σειρά webcam Brio 500 και τα ακουστικά Zone Vibe 100 και Zone Vibe 125 θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2022 στο logitech.com και σε άλλους λιανοπωλητές.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για τις webcams Brio 500 είναι 145€. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για τα Zone Vibe 100 είναι 125€ και για τα Zone Vibe 125 είναι 145€.

*H έρευνα Logitech Mariposa mini θα δημοσιευτεί μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου

** Εξαιρούνται οι συσκευασίες και τα αξεσουάρ

Loading