Μαζί με τα νέα της smartphones, η HTC παρουσίασε και το ανανεωμένο περιβάλλον HTC Sense, τη νέα υπηρεσία HTCSense.com, αλλά και την τεχνολογία HTC Smart Boot, με όλα τα παραπάνω να υποστηρίζονται όπως είδαμε από τα δύο νέα smartphones. Ας ρίξουμε μια ματιά στα νέα χαρακτηριστικά.

Η νέα έκδοση του HTC Sense χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στα HTC Desire HD/Z και φέρνει νέο ενοποιημένο inbox για την συγκέντρωση και διαχείριση όλων των λογαριασμών ενός χρήστη, με επιλογή για δημιουργία κατηγοριών (VIP, Unread κλπ) και check boxes για εύκολη ταξινόμηση των μηνυμάτων, ενώ δίνεται η δυνατότητα για προεγκατάσταση χαρτών για άμεση χρήση τους χωρίς αναμονή σε λειτουργίες panning και zoom.

Η τεχνολογία HTC Smart Boot, χρησιμοποιείται για ακόμα πιο γρήγορη εκκίνηση της συσκευής, καθώς η HTC ισχυρίζεται ότι ο χρόνος μειώνεται από 45 δευτερόλεπτα σε 12! Παράλληλα, βοηθά την ασύρματη μετάδοση αρχείων media σε συσκευές DLNA από το κινητό.

Τέλος, η υπηρεσία HTCSense.com είναι μία νέα ιστοσελίδα που επιτρέπει την παρακολούθηση της συσκευής μέσω GPS και δίνει τη δυνατότητα ασύρματης διαγραφής των δεδομένων και κλειδώματος σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας, από οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο χρήστης. Ακόμη, είναι δυνατή η παρακολούθηση και διαχείριση των επαφών, των γραπτών μηνυμάτων και φυσικά η κλήση της συσκευής

Advertisements