HTC

HTC: Επιστρέφει με νέο smartphone;

Η πάλαι ποτέ κραταιά HTC έχει ουσιαστικά αποσυρθεί από την αγορά των smartphones από το 2018, όταν και κυκλοφόρησε το U12+, καθώς από τότε μέχρι σήμερα παρουσίασε ελάχιστες συσκευές περιορισμένης κυκλοφορίας στην entry-level και mid-range κατηγορία, ενώ η απόπειρα των blockchain προτάσεων αποδείχθηκε ένα απλό gimmick που δεν συγκίνησε το καταναλωτικό κοινό.

Η εταιρεία από την Ταϊβάν γνωρίζει πολύ καλά πως το τοπίο στην αγορά έχει αλλάξει ριζικά από τις εποχές που μεσουρανούσε και γι’ αυτό, άλλωστε, έριξε το βάρος της σε άλλες προϊοντικές κατηγορίες, όπως τα VR headsets. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως βρίσκει και πάλι την διάθεση και το κουράγιο να πραγματοποιήσει μια νέα απόπειρα στην κατηγορία των smartphones!

Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός της HTC στο Twitter δημοσίευσε ένα video teaser που μας δείχνει το περίγραμμα ενός smartphone και συνοδεύεται από τα #seeUsoon και #viverse. Προφανώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά από το teaser, αλλά όπως και να ‘χει, είμαστε περίεργοι να μάθουμε τι ακριβώς θα είναι αυτή η συσκευή και πως θα συνδέεται - σχετίζεται με το viverse, δηλαδή το αντίστοιχο metaverse της εταιρείας.

Loading