Η realme αναζητά τον εκπρόσωπο της για το πρώτο realme Global Youth Voice

Πόσο μακριά είναι το 5G; Αυτή η ερώτηση θα απαντηθεί στο realme Global Youth Voice στις 31 Μαΐου. Το realme Global Youth Voice είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από τη realme για την προώθηση της επικοινωνίας μεταξύ του brand και των καταναλωτών. Στόχος της πλατφόρμας αυτής είναι να γίνει ένας σύνδεσμος που θα φέρει κοντά τους fans σε όλο τον κόσμο, ενθαρρύνοντας τους νέους να τολμούν να μιλήσουν και να εκφραστούν, βοηθώντας τους να ακούσουν φωνές από όλο τον κόσμο και να εξερευνήσουν διάφορες απαντήσεις στα ερωτήματα τους.

Το 5G, για τους περισσότερους ανθρώπους, ιδίως τους νέους, δεν είναι μια άγνωστη λέξη.

Έχουμε δει και ακούσει πολλά γύρω από την τεχνολογία που έρχεται για να αλλάξει την καθημερινότητα όλων μας. Όμως υπάρχουν και πολλά ακόμη που μένει να ανακαλύψουμε!

Για να γίνεις εσύ αυτός/η που θα εκπροσωπήσει τη realme στο realme Global Youth Voice θα χρειαστεί να απαντήσεις στα παρακάτω απλά και σύντομα ερωτήματα μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας στο realmenum @ realme.com.

  1. Όνομα, Επώνυμο, Χώρα, Αριθμός τηλεφώνου, Social Media

  2. Τι ισχύει τώρα με την ανάπτυξη του 5G στην Ελλάδα;

  3. «Η ζωή μου με το 5G» - Παρουσίαση της καθημερινότητας σου με το 5G, που σε έχει βοηθήσει.

  4. Φτιάξε ένα σενάριο ανάπτυξης του 5G, τι διαφορετικό βλέπεις;

  5. Τι περιμένεις από τη realme για το 5G

  6. Αξιολόγησε αυτό το event.

Απάντησε στα παραπάνω μέχρι και τις 27 Μαΐου και γίνει εσύ ο εκπρόσωπος της realme! Και αν θες περισσότερες πληροφορίες μπες στην σελίδα μας στο Facebook.

Loading