Η Sony Ericsson και ο Λάκης Λαζόπουλος σε κάνουν τον…Next Comedy Star!

Η Sony Ericsson και ο Λάκη Λαζόπουλο, παρουσιάζουν σήμερα έναν νέο δημιουργικό διαγωνισμό με κεντρικό άξονα το γέλιο στην επίσημη σελίδα της “Sony Ericsson Greece” στο Facebook!

Next Comedy Star by Sony Ericsson Greece

Στα πλαίσια της νέας αυτής συνεργασίας, οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν ένα stand up comedy video διάρκειας μέχρι και πέντε λεπτών με τη συμμετοχή μέχρι και τριών ατόμων που θα εμφανίζονται στο video, με ελεύθερο θέμα.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναπτύξει την ευρηματικότητα, τον αυθορμητισμό και το χιούμορ των συμμετεχόντων, τη δημιουργική τους ικανότητα και φαντασία και να προκαλέσει το γέλιο όχι μόνο στην επιτροπή αλλά και σε όσους δουν το video.

Η συμμετοχή πραγματοποιείται πολύ εύκολα μέσα από τη Facebook page της Sony Ericsson, από όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτά videos από οποιοδήποτε μέσο εγγραφής εικόνας (video, κάμερα – επαγγελματική ή όχι- κινητό τηλέφωνο) με καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής την Τρίτη 7 Ιουνίου 2011.

Κριτές του διαγωνισμού θα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και μια επιτροπή από διακεκριμένους ηθοποιούς. Τα τρία πιο αστεία video που σατιρίζουν την σύγχρονη πραγματικότητα, θα ανακοινωθούν μέσα από τη Facebook page της Sony Ericsson και θα παρουσιαστούν στην τελευταία εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της φετινής σεζόν.

Οι τρεις νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live την συγκεκριμένη εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» όπου θα παιχτεί το video τους και να λάβουν από ένα Xperia Arc για να συνεχίσουν να φτιάχνουν κωμικά βίντεο με άψογη ποιότητα!

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Contests, Facebook, Sony Ericsson. Bookmark the permalink.