ΗΟΝΟR Band 6: Μεγαλύτερο και καλύτερο!

Το HONOR Band 6 το νέο fitness band της HONOR, είναι ένα ιδιαίτερο sport tracker που δύσκολα θα μπορούσαμε να το κατατάξουμε στην κατηγορία των fitness band (λόγω της μεγάλης του AMOLED οθόνης , της μεγαλύτερης στην κατηγορία του). Η μεγαλύτερη αλλαγή από το πολύ πετυχημένο HONOR Band 5 του 2019 (με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 30.000 τεμάχια στην Ελλάδα) είναι η αναβάθμιση σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη AMOLED 1.47'', η οποία παρέχει την εμπειρία smartwatch. H οθόνη είναι εξαιρετικά μεγάλη για fitness band και φωτεινή – ιδιαίτερα στον εξωτερικό χώρο.

Το HONOR Band 6 διατίθεται σε τρία νεανικά χρώματα (μαύρο , γκρι , ροζ) τα οποία του δίνουν σπορ , premium και μοντέρνο χαρακτήρα με το λογότυπο της HONOR χαραγμένο στη μία πλευρά και ένα κουμπί στην άλλη πλευρά με το οποίο παρέχεται γρήγορη πρόσβαση στο βασικό του μενού.

honor-band-6-nat-3.jpg

Με 5 ATM αντίσταση στο νερό, μπορείτε επίσης να το φορέσετε στην πισίνα (με υποστήριξη παρακολούθησης κολύμβησης) ή να το διατηρήσετε στο χέρι όταν κάνετε μπάνιο.

Εκτός φυσικά από το αισθητικό μέρος το HONOR Band 6 μετρά με μεγάλη ακρίβεια το οξυγόνο στο αίμα ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορείτε να έχετε γρήγορα μια πρώτη εικόνα για την υγεία σας.

Το HONOR Band 6, μπορεί να μετρήσει και να σας ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο και για τα επίπεδα άγχους! Tο Band 6 αναλύει τα μοτίβα του καρδιακού ρυθμού και μπορεί να εντοπίσει πότε αισθάνεστε άγχος. Το Band 6 προσφέρει επίσης εύκολες αναπνευστικές ασκήσεις, που σας καθοδηγούν αποτελεσματικά για την καταπολέμηση από το άγχος και την ένταση!

honor-band-6-nat-1.jpg

Η μπαταρία του HONOR Band 6, είναι ένα από τα δυνατά σημεία του καθώς διαρκεί έως και 14 ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Χάρη στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης του HONOR, ο χρόνος φόρτισης μόλις 10 λεπτών αρκεί για να τροφοδοτήσει το HONOR Band 6 για τρεις ημέρες, ενώ η πλήρης φόρτιση μπορεί να επιτευχθεί σε μόλις 80 λεπτά.

Εξοπλισμένο με τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού TruSeen ™ 4.0, το HONOR Band 6 μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό με ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ενώ μπορεί επίσης να εντοπίσει και να σε ειδοποιήσει εάν ο καρδιακός σου ρυθμός είναι πολύ υψηλός ή πολύ χαμηλός.

honor-band-6-nat.jpg

Αφιερωμένο στο να βοηθήσει να παραμείνετε σε συνεχή δραστηριότητα και να παρακολουθείτε την πρόοδο της φυσικής σας κατάστασης ανά πάσα στιγμή, το HONOR Band 6 υποστηρίζει 10 δημοφιλείς τρόπους προπόνησης που καλύπτουν τρέξιμο σε εξωτερικούς χώρους / εσωτερικούς χώρους, περπάτημα σε εξωτερικούς χώρους / εσωτερικούς χώρους, ποδηλασία εξωτερικού / εσωτερικού χώρου, εσωτερική κολύμβηση, ελλειπτικό, κωπηλατικό και δωρεάν προπόνηση.

Το HONOR Band 6 μπορεί να καταγράψει τον αριθμό των βημάτων σας, την απόσταση που καλύπτεται, τις θερμίδες που καίγονται, το ρυθμό, τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο και άλλα χρήσιμα δεδομένα, βοηθώντας να βελτιστοποιήσετε τις προπονήσεις και να επιτύχεις καλύτερα αποτελέσματα κάθε φορά.

Γκουγκλάρετε το HONOR Band 6 ή ανακάλυψε το στο ΓΕΡΜΑΝΟ, COSMOTE, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading