ΗΟΝΟR & MICROSOFT επεκτείνουν την στρατηγική τους συνεργασία

Η HONOR, o κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος έξυπνων συσκευών, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα επεκτείνει τη στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft. Η νέα στρατηγική συμφωνία μεταξύ HONOR και Microsoft αφορά την στενή συνεργασία για την ανάπτυξη τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και συσκευών που εξυπηρετούν την στρατηγική της HONOR «1+8+N» παγκοσμίως. Η HONOR ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία του HONOR MagicBook V 14, που είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο με προεγκατεστημένα τα Microsoft Windows 11.

Ο George Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος της HONOR Device Co., Ltd., δήλωσε στην τελετή υπογραφής: 

Η HONOR δεσμεύεται να υιοθετήσει την προσέγγιση που έχει ως επίκεντρο τον καταναλωτή και να αναπτύξει τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας για τους χρήστες μας. Η HONOR και η Microsoft θα συνεχίσουν να ενισχύουν τη στρατηγική μας συνεργασία και να αναπτύσσουν λύσεις που μπορούν να ενσωματώσουν διαφορετικές τεχνολογίες λογισμικού και hardware για διάφορα σενάρια χρηστών. Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί η HONOR και η Microsoft θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια “γέφυρα» για να δημιουργήσουν έναν νέο ευφυή κόσμο για όλους

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Microsoft GCR, Δρ Χου Γιανγκ, δήλωσε:

την εποχή της νέας κανονικότητας, όλα τα μέρη του κόσμου και όλα τα κοινωνικά στρώματα επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Με την άνοδο της υβριδικής εργασίας και της τεχνητής νοημοσύνης, οι πελάτες περιμένουν περισσότερη ευκολία, ασφάλεια και καλύτερη αλληλεπίδραση από τις φορητές συσκευές. Η Microsoft ελπίζει να επιταχύνει την ολοκληρωμένη ανάπτυξη λογισμικού και υλικού με τη συνεχή εμβάθυνση και επέκταση της στρατηγικής μας συνεργασίας με την HONOR, να φέρει πλουσιότερες εμπειρίες στους τελικούς χρήστες και να φέρει στον κόσμο καινοτομίες γεννημένες στην Ασία, αξιοποιώντας το Microsoft Azure

Στο επερχόμενο event της HONOR - “HONOR Smart Life” στις 26 Σεπτεμβρίου, η HONOR θα λανσάρει το MagicBook V14 που θα είναι από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 11.

Η Microsoft, ένας από τους μακροχρόνιους συνεργάτες τεχνολογίας της HONOR, ήταν από την πρώτη ομάδα προμηθευτών που συνεργάστηκε με την HONOR αφού η εταιρεία έγινε πλήρως ανεξάρτητη.

Από τον Δεκέμβριο του 2020, η HONOR χρησιμοποιεί τα Windows 10 ως επίσημο λειτουργικό της σύστημα. Το HONOR MagicBook Pro είναι εξοπλισμένο με Windows 10 και αναγνωρίστηκε ως το "Best of IFA 2020" από τα διεθνή Μέσα, συμπεριλαμβανομένων των Tech Radar, Wired και Expert Review από την επίσημη κυκλοφορία του.

Το MagicBook Pro ήταν επίσης το προϊόν με τις περισσότερες πωλήσεις σε περισσότερες από 20 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ρωσίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Μαλαισίας.

Η HONOR θα ενσωματώσει το cloud computing και την τεχνολογία AI της Microsoft στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Προχωρώντας, τόσο η HONOR όσο και η Microsoft θα συνεχίσουν να διερευνούν τις μελλοντικές ευκαιρίες ενσωμάτωσης Windows και Android για να βελτιώσουν την εμπειρία του οικοσυστήματος για ακόμη περισσότερα σενάρια και εμπειρίες χρηστών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading