iPhone SE 4ης γενιάς: Διαρροή για τα specs και την τιμή του

Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τότε που η Apple παρουσίασε το iPhone SE 3ης γενιάς στην εκδήλωση "Peek Performance" και αρκετοί εξακολουθούν να πιστεύουν πως η εταιρεία δεν θα ασχοληθεί ξανά με ένα τέτοιο προσιτό μοντέλο. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ημέρες έχουν πολλαπλασιαστεί οι διαρροές και οι φήμες για ένα iPhone SE 4ης γενιάς, το οποίο λέγεται πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2025.

Οι νέες πληροφορίες έρχονται από την Κίνα και συγκεκριμένα από ένα leakster που προχώρησε σε σχετικές αποκαλύψεις στο δίκτυο Weibo. Σύμφωνα με τον leakster, το iPhone SE 4 θα διαθέτει οθόνη 6.1'' OLED, μια σημαντική αναβάθμιση σε σύγκριση με τις 4.7'' LCD του προηγούμενου μοντέλου, Face ID (αντί για Touch ID), επεξεργαστή A16 όπως το iPhone 15, μνήμη RAM LPDDR5 (αντί LPDDR4X), υποδοχή USB-C (αντί Lightning) και μπαταρία χωρητικότητας 3279mAh, δηλαδή σχεδόν διπλάσια των 2018mAh του iPhone SE 3ης γενιάς. Σε ό,τι αφορά την κάμερα, το iPhone SE 4ης γενιάς λέγεται ότι θα διαθέτει μόνο έναν αισθητήρα στο πίσω μέρος, αλλά αυτός θα είναι ο ίδιος με το iPhone 15, επομένως, περιμένουμε να δούμε 48MP f/1.6 με OIS, 100% Focus Pixels και σύστημα μετατόπισης.

Αν αποδειχθούν αληθινές οι φήμες, τότε το iPhone SE 4 θα είναι ένα πραγματικά αξιόλογο μοντέλο που συγκεντρώνει ορισμένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά των iPhone 14 και iPhone 15. Η τιμή του ακούγεται πως θα φτάσει στα 499 δολάρια, δηλαδή 70 δολάρια ακριβότερο από το iPhone SE 3 και 100 δολάρια λιγότερο από το φθηνότερο παλιό iPhone της Apple.

Loading