January Sale με εκπτώσεις έως 91% σε άδειες χρήσης Windows και Office

Είτε έχετε παραμείνει στο Windows 7, είτε ετοιμάζετε από την αρχή ένα καινούργιο PC, η αγορά μιας γνήσιας άδειας χρήσης είναι απαραίτητη για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να είστε εξασφαλισμένοι για τις μελλοντικές αναβαθμίσεις της Microsoft

Άλλωστε, όλοι οι κάτοχοι γνήσιων αδειών χρήσης Windows 10 δικαιούνται την δωρεάν αναβάθμιση στο Windows 11 και γενικότερα πλέον δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να εκσυγχρονίσεις τον υπολογιστή σου στις τελευταίες εκδόσεις του λογισμικού της Microsoft (βλ. Office 2021).

vipcdk-2023.jpg

Με μια επίσκεψη στο κατάστημα VIP-CDKdeals θα βρείτε πολύ καλές τιμές σε γνήσιες άδειες χρήσης για Windows 10 Pro, Windows 11 Pro, Office 2016, Office 2019, Office 2021 και συνδυαστικά πακέτα, ενώ δηλώνοντας το κουπόνι TG30 κερδίζετε έκπτωση 30% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Πως να πραγματοποιήσετε αγορά από το VIP-CDKdeals

1. Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από την παραπάνω λίστα

vipcdk-2023-1.jpg


2. Προσθέστε το στο καλάθι σας

goodoffer24-february-step-2.jpg

3. Δηλώστε το κουπόνι TG30 στο πλαίσιο Promotion Code

4. Πατήστε Submit Order

goodoffer24-february-step-3.jpg

5. Επιλέξτε μέθοδο πληρωμής (προτείνουμε πάντα PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια)

goodoffer24-february-step-4.jpg

6. Ολοκληρώστε την πληρωμή και σύντομα θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει το κλειδί (καμιά φορά μπορεί να φτάσει στον φάκελο Spam)

goodoffer24-february-step-5.jpg

Ενεργοποίηση Windows 10/11

Για την ενεργοποίηση του προϊόντος θα χρειαστεί πρώτα να έχετε κατεβάσει την έκδοση Windows 10 που θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και αφότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση μπορείτε να προχωρήσετε στην ενεργοποίηση τους με το κλειδί που αγοράσατε. (Start Menu -> Settings -> Update & Security -> Activate Windows or Change Product Key).

Loading