Just Cause Mobile: Έρχεται δωρεάν σε Android και iOS με multiplayer

Η Square Enix πήρε τη μεγάλη απόφαση να φέρει τον κόσμο του Just Cause στις φορητές συσκευές. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα στο πλαίσιο της εκδήλωσης The Game Awards 2020 το Just Cause Mobile και φυσικά μας έδειξε το πρώτο trailer.

Το Just Cause Mobile θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που διαθέτει επίσημα multiplayer (στα PCs υπάρχουν κάποια ανεπίσημα), με τους gamers να δημιουργούν ομάδες με φίλους τους ή να παίζουν αντίπαλοι σε ανταγωνιστικά modes.

Ένα από αυτά είναι το Triple Threat, το οποίο βάζει τρεις ομάδες των 10 παικτών σε έναν χάρτη με σκοπό να επικρατήσει μία από αυτές κατακτώντας τις βάσεις των άλλων δύο. Υπάρχουν, επίσης, co-op αποστολές των τεσσάρων παικτών που καλούνται να αντιμετωπίσουν ορδές εχθρών, αλλά και το Challenge Mode με τις αποστολές Destruction, Wingsuit και Race όπου προσπαθείς να σημειώσεις το καλύτερο σκορ.

Στο single player mode δεν θα δούμε τον Rico στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι gamers διαχειρίζονται ένα μέλος της ομάδας Firebrand που προσπαθεί να κερδίσει τη Darkwater σε διάφορους open-world κόσμους.

Το Just Cause Mobile θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για Android και iOS, με την κυκλοφορία του να τοποθετείται μέσα στο 2021, χωρίς να υπάρχει ακριβής ημερομηνία μέχρι στιγμής.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading