Με Worms Rumble και Just Cause 4 τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus για τον Δεκέμβριο

Αυτή είναι η πρώτη φουρνιά δωρεάν παιχνιδιών για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus στην εποχή του PlayStation 5, με τη Sony να ανακοινώνει επίσημα πριν από λίγο ότι θα μπορούμε να αποκτήσουμε τα Worms Rumble, Just Cause 4 και Rocket Arena από την 1η Δεκεμβρίου 2020 έως την 4η Ιανουαρίου 2021.

Το Worms Rumble φέρνει μια διαφορετική προσέγγιση στο αγαπημένο παιχνίδι, με έντονες μάχες σε πραγματικό χρόνο μέσα σε μια αρένα 32 παικτών και με υποστήριξη cross-platform multiplayer.

Το Just Cause 4 είναι το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς που εξελίσσεται στη Νότια Αμερική και περιλαμβάνει ένα εξωτικό open world περιβάλλον με ζούγκλα, έρημο και χιονισμένες κορυφές οροσειρών όπου καλείσαι να την παραστρατιωτική οργάνωση Black Hand κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Το Rocket Arena είναι ένα 3v3 shooter γεμάτο δράση όπου καλείσαι με την ομάδα σου να κερδίσεις την αντίπαλη ομάδα χρησιμοποιώντας πληθώρα όπλων που μπορείς να αναβαθμίσεις στην πορεία για να κερδίσεις πλεονέκτημα.

Να σημειωθεί ότι όσοι δεν είναι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus, αλλά έχουν στην κατοχή τους τίτλους του PS4 ή του PS5 που υποστηρίζουν online multiplayer, θα μπορούν να παίξουν δωρεάν το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου 2020.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading