Η LEAGOO θα γίνει μεγάλος χορηγός σε top ομάδα της Premier League!

Η LEAGOO μπορεί να είναι μια αρκετά νέα εταιρεία, ωστόσο, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ήδη τον απαραίτητο ντόρο γύρω από το όνομα της με τα super value-for-money smartphones που παρουσιάζει τις τελευταίες εβδομάδες. Η εταιρεία ακολουθεί τα επιτυχημένα βήματα των περισσότερων κατασκευαστών από την Κίνα ρίχνοντας στα τάρταρα το κέρδος με σκοπό να τραβήξει την προσοχή του κοινού, ενώ τώρα μαθαίνουμε το πιο μεγαλεπήβολο σχέδιο της μέχρι σήμερα.

Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο CEO της LEAGOO, η εταιρεία θα κάνει δυναμική είσοδο στο ακριβότερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο, αυτό της Premier League, ως χορηγός σε μία από τις μεγαλύτερες αγγλικές ομάδες. Οι φήμες λένε ότι θα είναι μία εκ των Manchester United, Chelsea ή Tottenham Hotspur και η συμφωνία θα φέρει το logo της LEAGOO στη φανέλα και στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου, ενώ οι παίκτες της ομάδας θα συμμετέχουν ενεργά σε προωθητικές ενέργειες της LEAGOO σε όλο τον κόσμο. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στις 17 Αυγούστου και αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς LEAGOO για να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα σε παγκόσμιο επίπεδο και να επεκταθεί στις απαιτητικές Δυτικές αγορές.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτές τις ημέρες τρέχει ο διαγωνισμός μας για να κερδίσετε ένα LEAGOO KIICAA MIX. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η προπώληση του και από το Gearbest σε τιμή €119.08, την οποία μπορείτε να “ρίξετε” σε μόλις €93.56 δηλώνοντας το κουπόνι GBLKMIX στο ταμείο (για όσο καιρό/τεμάχια ισχύει).

 

Loading