LG α11 AI: Ο νέος και πανίσχυρος AI επεξεργαστής για τις LG Smart TVs

Η LG Electronics παρουσιάζει την τελευταία της καινοτομία, τον επεξεργαστή a11 AI, που είναι έτοιμος να φέρει την επανάσταση στην τεχνητή νοημοσύνη. Η LG, ως ένας σημαντικός παίκτης της τεχνολογικής βιομηχανίας, συνεχίζει να διευρύνει τα όρια του εφικτού και με τον επεξεργαστή a11 AI, βρίσκεται για άλλη μια φορά στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και μεταμορφώνει την εμπειρία θέασης. 

Ο επεξεργαστής a11 AI της LG αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στις δυνατότητες επεξεργασίας με τη χρήση AI. Σχεδιασμένος με τεχνολογία αιχμής και αδιάκοπη δέσμευση στην απόδοση, ο a11 AI προσφέρει απαράμιλλη ισχύ και αποδοτικότητα, καλύπτοντας τις εξελισσόμενες απαιτήσεις των εφαρμογών που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη. Ο επεξεργαστής θέτει νέα πρότυπα για τις έξυπνες τηλεοράσεις, προσφέροντας στους χρήστες μια πραγματικά καθηλωτική και εξατομικευμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Αξιοποιεί πλήρως τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιώσει κάθε πτυχή της εμπειρίας θέασης, βελτιώνει την απόδοση των CPUs που αναλύουν και επεξεργάζονται όλα τα δεδομένα, επιτρέποντας την ταχύτερη επεξεργασία όλων των περιεχομένων, είτε πρόκειται για παρακολούθηση τηλεόρασης είτε για παιχνίδια Cloud, οι χρήστες εξασφαλίζουν ανώτερη ποιότητα εικόνας, απρόσκοπτη απόδοση και έξυπνες λειτουργίες που προσαρμόζονται στις προτιμήσεις τους.

Ο επεξεργαστής AI τετραπλασιάζει την απόδοση της βαθιάς μάθησης AI, βελτιώνοντας στοιχεία όπως η επεξεργασία φυσικής γλώσσας και η αναγνώριση εικόνας, επιτρέποντας πιο φυσική, αληθοφανή ποιότητα εικόνας και εμπειρίες φιλικές προς τον χρήστη. Χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους AI για την ανάλυση και βελτιστοποίηση κάθε καρέ σε πραγματικό χρόνο, ο επεξεργαστής προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας με βελτιωμένη καθαρότητα, αντίθεση και χρωματική ακρίβεια ενώ προσφέρει 6,7 φορές μεγαλύτερη απόδοση AI, 7,7 βελτίωση στις επιδόσεις γραφικών και 2,8 γρηγορότερη ταχύτητα επεξεργασίας σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Η ομαλή και ρευστή κίνηση, μειώνοντας το θόλωμα και το κουνήματα κίνησης για μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, ακόμη και κατά τη διάρκεια γρήγορων σκηνών δράσης ή αθλητικών μεταδόσεων είναι εξασφαλισμένη με τον επεξεργαστή  a11 AI της LG. 

Με τον επεξεργαστή, η βελτίωση του ήχου είναι ευφυής αφού μπορεί και αναλύει το περιεχόμενο ήχου σε πραγματικό χρόνο και βελτιώνει την ποιότητά του, παρέχοντας καθηλωτικό, ζωντανό αποτέλεσμα που συμπληρώνει τα εκπληκτικά γραφικά στην οθόνη. 

Επιπλέον, οι ενσωματωμένες δυνατότητες φωνητικών εντολών επιτρέπουν στους χρήστες να αλλάζουν εύκολα κανάλια, να ρυθμίζουν την ένταση και να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο με απλές φωνητικές οδηγίες, ενώ οι εξατομικευμένες συστάσεις περιεχομένου διασφαλίζουν ότι οι χρήστες θα βρίσκουν πάντα κάτι που τους αρέσει για να παρακολουθούν. Ακόμα, με τη βοήθεια του επεξεργαστή, οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν έως και 4 οθόνες και να προβάλλουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο από ζωντανή τηλεόραση, παιχνίδι, αθλητισμό, περιεχόμενο μέσω HDMI, Spotify και άλλα. 

Τέλος, ο επεξεργαστής α11 AI διαθέτει περισσότερο χώρο μνήμης για να φορτώνει και να εκτελεί πολλαπλές λειτουργίες και παρέχει μια νέα εμπειρία χρήσης που υπερβαίνει την απλή παρακολούθηση τηλεόρασης και επιτρέπει τη σύνδεση μιας ποικιλίας περιφερειακών συσκευών.

Η LG Electronics επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ενισχύσει την καινοτομία και συνεχίζει την παράδοση της υπεροχής στην τεχνολογία τηλεόρασης, προσφέροντας στους καταναλωτές μια πραγματικά καθηλωτική και έξυπνη εμπειρία θέασης.

Loading