LG

LG Smart Bed TV: Μια διάφανη και τυλισσόμενη τηλεόραση OLED 55'' από το μέλλον [CES 2021]

Από τα πιο ενδιαφέροντα concepts που παρουσίασε η LG στο CES 2021 είναι και αυτό μιας διάφανης και τυλισσόμενης OLED τηλεόρασης 55’’, η οποία θα μπορούσε μελλοντικά να τοποθετείται στην άκρη του κρεβατιού.

Η LG Smart Bed TV ξεχωρίζει για το γεγονός ότι προσφέρει διαφάνεια στα επίπεδα του 40%, μια σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με το 10% της προηγούμενης γενιάς, και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για να παρακολουθείς ταινίες και σειρές, αλλά και για να διαχειρίζεσαι τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού ή να παρακολουθείς ενημερώσεις (π.χ. καιρός, ειδήσεις).

lg-smart-bed-tv.jpg

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι κατάφερε να ενσωματώσει στην κατασκευή και ηχεία, ενώ τονίζει πως το module στο οποίο τυλίγεται η οθόνη μπορεί να μεταφερθεί με ευκολία σε άλλο χώρο και να τοποθετηθεί ουσιαστικά οπουδήποτε το επιθυμεί ο χρήστης.

Κάποτε μας φαινόταν μακρινό να δούμε μια rollable τηλεόραση, αλλά πλέον ξεκίνησε η κυκλοφορία της στην αγορά. Δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να δούμε και διάφανες τηλεοράσεις στα καταστήματα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading