D-Link: Νέες λύσεις για Smart Home και απομακρυσμένη εργασία στο CES 2021

Η D-Link παρουσίασε στο CES 2021 την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6, 5G και 2,5 Gigabit Ethernet. Οι νέες τεχνολογίες έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των σύγχρονων έξυπνων σπιτιών και των χώρων εργασίας - ειδικά εκείνους που πλήτονται κατά την παγκόσμια πανδημία.

Οι νεότερες τεχνολογίες της D-Link έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να βελτιώσουν το οικοσύστημα του οικιακού δικτύου και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να συνεχίσουν να προσαρμόζονται στην ρουτίνα της νέας καθημερινότητας – Οι νέες τεχνολογίες διασφαλίζουν ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είναι συνδεδεμένοι με τις συσκευές τους αλλά και μεταξύ τους, υποστηρίζουν τα μέσα ψυχαγωγίας και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και εργασίας, καθώς και εξασφαλίζουν ότι τα σπίτια είναι ασφαλής.

Στην κατηγορία 2,5 Gigabit, ανεβάζοντας τον πήχη των λύσεων ενσύρματης σύνδεσης, η D-Link θα παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο USB-C σε 2.5G Ethernet Adapter (DUB-E250) και το Multi-Gigabit Unmanaged Switch (DMS-106XT). Η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσης την τελευταία της λύση έξυπνης οικιακής ασφάλειας, την 2K QHD Pan & Zoom Wi-Fi κάμερα εξωτερικού χώρου (DCS-8635LH), καθώς και τον προσαρμογέα AX1800 Wi-Fi 6 USB 3.0 (DWA-X1850), το 5G Wi - Fi 6 Mobile Hotspot (DWR-2101) και το 5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978).

d-link-dub-e250.jpg

USB-C to 2.5G Ethernet Adapter (DUB-E250)

Το καινοτόμο, βραβευμένο με έπαινο στη CES 2021, DUB-E250 της D-Link είναι ο μικρότερος προσαρμογέας USB-C 2.5G Ethernet που διατίθεται στην αγορά. Σχεδιασμένο για να εξουδετερώσει τα σημεία συμφόρησης του δικτύου επιτρέποντας 2,5 φορές το εύρος ζώνης μιας σύνδεσης Gigabit Ethernet, είναι πλήρως συμβατό με τον υπάρχοντα εξοπλισμό δικτύου. Το DUB-E250 παρέχει μια προσιτή, γρήγορη και απλή μετάβαση σε συνδεσιμότητα υψηλής απόδοσης.

d-link-dms-106xt.jpg

Multi-Gigabit Unmanaged Switch (DMS-106XT)

Το DMS-106XT είναι το νεότερο unmanaged switch της D-Link που επιταχύνει την απόδοση του δικτύου και προσφέρει αδιάκοπες διαδικτυακές εμπειρίες. Διαθέτοντας θύρες 2.5G Ethernet και μία θύρα Ethernet 10G, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν για να απολαύσουν απρόσκοπτη ροή HD και παιχνίδια, ενώ η θύρα 10G συνδέεται με αποθηκευτικά μέσα για γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή επαναφορά δεδομένων. Η λειτουργία Turbo ενεργοποιεί εξαιρετικά χαμηλό λανθάνοντα χρόνο για ροή και gaming υψηλής ποιότητας, ενώ η προσαρμοσμένη LED παρέχει άμεσες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο. Οι multi-gig θύρες είναι συμβατές με τα υπάρχοντα και παλαιότερα καλώδια και εξοπλισμό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναπτυχθεί όπου απαιτείται επιπλέον εύρος ζώνης χωρίς δαπανηρή και χρονοβόρα εκ νέου καλωδίωση ή αντικατάσταση εξοπλισμού.

d-link-dcs-8635lh.jpg

2K Panning κάμερα εξωτερικού χώρου (DCS-8635LH)

Το νέο DCS-8635LH παρέχει ακριβή, λεπτομερή παρακολούθηση και προστασία για ένα σπίτι ή ένα μικρό γραφείο. Η κάμερα δικτύου με βαθμολογία IP65 προσφέρει ανάλυση 2K QHD και κάλυψη 360 μοιρών χάρη στην εκλεπτυσμένη, μηχανική δυνατότητα λήψης. Προηγμένες δυνατότητες όπως ανίχνευση ατόμου, αναγνώριση προσώπου, αυτόματη παρακολούθηση κίνησης, ανίχνευση σπασίματος γυαλιού και σειρήνα ηχείων αποτρέπουν τους εισβολείς και προστατεύουν τις εγκαταστάσεις.

d-link-dwa-x1850.jpg

Προσαρμογέας AX1800 Wi-Fi 6 USB 3.0 (DWA-X1850)

Το DWA-X1850 της D-Link είναι ο πρώτος προσαρμογέας USB 3.0 Wi-Fi 6 στην αγορά, παρέχοντας έναν γρήγορο, εύκολο και οικονομικό τρόπο για τους χρήστες να αναβαθμίσουν υπολογιστές με την τελευταία ασύρματη τεχνολογία AX. Απλώς συνδέοντας τον προσαρμογέα σε μια θύρα USB, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από ασφαλές, υψηλής ταχύτητας Internet έως και 574 Mbps στη ζώνη 2,4GHz και 1200 Mbps στη ζώνη 5GHz. Το DWA-X1850 διαθέτει επίσης κρυπτογράφηση Wi-Fi WPA3 για βέλτιστη προστασία δικτύου και συσκευών.

d-link-dwr-2101.jpg

5G Wi-Fi 6 Mobile Hostpost (DWR-2101) και 5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978

Το 5G Wi-Fi 6 Mobile Hotspot της D-Link (DWR-2101) και το 5G AC2600 Wi-Fi Router (DWR-978) προσφέρουν γρήγορη συνδεσιμότητα 5G εν κινήσει, ή στο σπίτι ή στο γραφείο. Με ταχύτητες λήψης έως και 1,6 Gbps, αυτοί οι δρομολογητές 5G είναι τέλεια κατασκευασμένοι για να τροφοδοτούν τις περισσότερες διαδικτυακές εφαρμογές με υψηλή διαμετακόμηση δεδομένων, αλλά και την απομακρυσμένη εργασία που έχει γίνει ο κανόνας του σήμερα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading