TCL

Η TCL εντυπωσιάζει με τυλισσόμενες οθόνες 6.7'' και 17'' στο CES 2021

Εκτός από τα πολύ ενδιαφέροντα πραγματικά προϊόντα της, η TCL παρουσίασε και τις δικές της τυλισσόμενες οθόνες που ενδεχομένως θα δούμε σε μελλοντικές συσκευές της, μιας και η αγορά έχει στρέψει ήδη το ενδιαφέρον της (και) σε αυτή τη λύση μαζί με τα foldable.

Η εταιρεία έκανε επίδειξη μιας οθόνης 6.7’’ AMOLED που ξετυλίγεται σε μέγεθος 7.8’’, σε μια λύση παρόμοια με αυτήν του επερχόμενου LG Rollable. Σαφέστατα πιο εντυπωσιακή είναι αυτή που θα δείτε στο παρακάτω video, σε μια φουτουριστική συσκευή που διαθέτει οθόνη - πάπυρο OLED που ξετυλίγεται σε μέγεθος 17’’.

Η εταιρεία αναφέρει ότι έχει ήδη έτοιμο πρωτότυπο που λειτουργεί ως ένα βαθμό και υπόσχεται πως η δική της τεχνολογία μπορεί να μπει σε μαζική παραγωγή με κόστος κατά 20% μικρότερο σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

Loading