LG

LG Rollable: Teaser για το smartphone με την τυλιγόμενη οθόνη στο CES 2021

Μπορεί οι πωλήσεις των smartphones της να έχουν καταρρακωθεί τα τελευταία χρόνια, παρόλα αυτά, η LG έχει καταφέρει να στρέψει και πάλι τα βλέμματα επάνω της χάριν στις καινοτόμες ιδέες της. Ήδη έχουμε δει το LG Wing και ετοιμαζόμαστε για το LG Rollable με την τυλιγόμενη οθόνη, το οποίο φρόντισε να “teasάρει” κατά την παρουσίαση της στο CES 2021.

lg-rollable-teaser-ces2021.jpg


Η ιστοσελίδα Slashgear κατάφερε να συλλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι από την παρουσίαση, απ’ όπου βλέπουμε για πρώτη φορά το LG Rollable. Ο χρήστης κρατά στα χέρια του μια συσκευή που μοιάζει με tablet και επάνω στην οθόνη της εμφανίζεται η ονομασία, ενώ θα διακρίνετε πως το μέγεθος της οθόνης μειώνεται ομαλά.

Από προηγούμενη διαρροή φημολογείται ότι το μέγεθος της οθόνης του LG Rollable θα φτάνει τις 7.4’’ όταν είναι πλήρως ξετυλιγμένη και θα μειώνεται στις 6.8’’ όταν τυλίγεται και πάλι μέσα στον ειδικό μηχανισμό της συσκευής. Υπάρχουν τρία modes που δίνουν διαφορετική αναλογία εικόνας, άρα μάλλον θα μπορεί να “σταθεί” και κάπου στο ενδιάμεσο για κάποιες χρήσεις (Phone mode 20:9, Productivity mode 3:2 και Video mode 16:9). Ο επεξεργαστής θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 888 σε συνδυασμό με 16GB μνήμη RAM και η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4200mAh.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading