LG

LG Rollable: Πρώτες πληροφορίες για specs και τιμή

Η LG μπορεί να έχει χάσει τη δυναμική της στην αγορά των smartphones τα τελευταία χρόνια, παρόλα αυτά, δεν χάνει τη διάθεση της να καινοτομήσει και να παρουσιάσει πρωτοποριακές προτάσεις που ενδεχομένως να επηρεάσουν και άλλους κατασκευαστές. Ήδη έκανε την αρχή με το LG Wing και τον προσεχή Μάρτιο θα δούμε το δεύτερο smartphone του Explorer Project που γνωρίζουμε ότι θα διαθέτει τυλιγόμενη οθόνη.

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε ιδιαίτερη πληροφόρηση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αλλά ένας leakster ονόματι Tron δημοσίευσε τα πρώτα στοιχεία για την οθόνη και την τιμή του LG Rollable (έτσι το ονόμασε ο ίδιος πάντως). Από αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι θα χρησιμοποιηθεί η αφρόκρεμα του hardware, ενώ η τιμή το καθιστά απαγορευτικό για την συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών, αν και ούτως ή άλλως μια τόσο ιδιαίτερη συσκευή δεν στοχεύει άμεσα σε εμπορική επιτυχία.

Σύμφωνα με τον leakster, το μέγεθος της οθόνης του LG Rollable θα φτάνει τις 7.4’’ όταν είναι πλήρως ξετυλιγμένη και θα μειώνεται στις 6.8’’ όταν τυλίγεται και πάλι μέσα στον ειδικό μηχανισμό της συσκευής. Υπάρχουν τρία modes που δίνουν διαφορετική αναλογία εικόνας, άρα μάλλον θα μπορεί να “σταθεί” και κάπου στο ενδιάμεσο για κάποιες χρήσεις (Phone mode 20:9, Productivity mode 3:2 και Video mode 16:9). Ο επεξεργαστής θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 888 σε συνδυασμό με 16GB μνήμη RAM και η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4200mAh.

Η τιμή του LG Rollable λέγεται ότι θα φτάσει στα $2395, αλλά όπως είπαμε και προηγουμένως, ο στόχος θα είναι κυρίως να δείξει τον δρόμο προς αυτού του είδους την κατασκευή παρά να σημειώσει πωλήσεις.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading