Lightyear: Η νέα animated ταινία της Pixar βουτά στο παρελθόν του Buzz από το Toy Story

Σε μια αρκετά πρωτότυπη εξέλιξη, η Disney αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία μιας spin-off ταινίας από τον κόσμο του Toy Story, η οποία θα εξερευνήσει το παρελθόν του Buzz Lightyear!

Η ανακοίνωσε έγινε από τον σκηνοθέτη Pete Docter της Pixar στο πλαίσιο της εκδήλωσης 2020 Investor Day της Disney, ο οποίος αποκάλυψε πως θα ονομάζεται “Lightyear” και η φωνή του ήρωα θα δοθεί από τον Chris Evans (Captain America). Στην υπόθεση του θα δούμε τον Buzz ως νεαρό πιλότο σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό από αυτόν του Toy Story, παρόλα αυτά, θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρχουν αρκετές αναφορές στις πασίγνωστες ταινίες.

Το Lightyear είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουνίου 2022, οπότε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι τότε.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

Loading