Διαγωνισμός: Κέρδισε το Logitech G402 Hyperion Fury, το γρηγορότερο ποντίκι gaming στον κόσμο [Winner]

Logitech_G402

Το Techgear.gr και η Polytope Systems/Gaming σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις το Logitech G402 Hyperion Fury, το γρηγορότερο ποντίκι για παιχνίδια στον κόσμο με υβριδικό αισθητήρα Fusion Engine που υποστηρίζει την παρακολούθηση κίνησης με ταχύτητα 500 IPS (instructions per second)!

Η Polytope Systems/ Gaming αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για να εξοπλιστεί ένας Gamer στην Ελλάδα.

Σχεδιάζει και κατασκευάζει τα καλύτερα συστήματα Η/Υ στην χώρα και τα συνδυάζει με κορυφαία περιφερειακά.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνει επικές αποδόσεις που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό gamer. Αν ασχολείσαι με τα games, πραγματικά αξίζει να τους γνωρίσεις!

Μάθε περισσότερα για το Logitech Hyperion Fury στην σχετική υποσελίδα της Polytope και αφού βρέθηκες εκεί, ρίξε μια ματιά και στις Χριστουγεννιάτικες προσφορές για τους gaming υπολογιστές της εταιρείας!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας, αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες της εφαρμογής που ακολουθεί.

Κέρδισε το Logitech Hyperion Fury

Κάθε βήμα σου δίνει περισσότερους πόντους. Περισσότεροι πόντοι σημαίνουν περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση και περισσότερες πιθανότητες να είσαι εσύ ο νικητής του Logitech G402 Hyperion Fury!

Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 23:59 και απευθύνεται στους κατοίκους Ελλάδας. O νικητής κληρώνεται αυτόματα από την πλατφόρμα διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα ειδοποιηθεί την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 για την παραλαβή του δώρου.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Update: Νικητής του διαγωνισμού είναι ο Anastasios Kos. (bo…tk@yahoo.gr), ο οποίος θα ενημερωθεί από την Polytope Systems για την παραλαβή του δώρου του. Σε περίπτωση που το αποποιηθεί, θα επαναληφθεί κλήρωση για ανάδειξη νέου νικητή.

This entry was posted in Contests, Gaming, Peripherals. Bookmark the permalink.