Nokia 9: Εντυπωσιακά renders και video 360º για την ναυαρχίδα με τις 5 κάμερες

Η HMD Global ετοιμάζεται να φέρει την επανάσταση με το Nokia 9, υπό την έννοια ότι θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με 5 αισθητήρες κάμερας στο πίσω μέρος και γενικότερα πανίσχυρα τεχνικά χαρακτηριστικά. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία παρουσίασης, αυτή ενδέχεται να είναι πιο κοντά απ' ό,τι φανταζόμαστε, μιας και διέρρευσαν από τους OnLeaks και 91Mobiles εντυπωσιακά renders της συσκευής και ένα video που μας το δείχνει απ' όλες τις πλευρές.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Nokia 9 (πιθανότατα θα συνοδεύεται η ονομασία και από το PureView brand) μοιάζει λίγο με το Nokia 8 Sirocco. Διαθέτει στο πίσω μέρος φακούς Zeiss και γυαλί για να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, αλλά δεν βλέπουμε αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος πιθανότατα θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Στην πρόσοψη αναμένεται οθόνη 5.9'' QHD+ (2880 x 1440, 18:9) χωρίς notch και μονή κάμερα, ενώ στο κάτω μέρος θα υπάρχει μόνο υποδοχή USB Type-C (όχι 3.5mm για ακουστικά). Η κατασκευή του λογικά θα είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη με διαστάσεις 155 x 75 x 7.9mm.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα, το Nokia 9 θα διαθέτει επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 845, 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie και μπαταρία 4150mAh.

[via]

Loading