One Piece: Δείτε το επίσημο trailer για τη live-action μεταφορά

Ήταν αναμενόμενο ότι η Netflix θα τιμούσε με κάποιο τρόπο την One Piece Day και αυτό έγινε με τη δημοσίευση ενός νέου trailer για την επερχόμενη live-action μεταφορά της δημοφιλούς anime σειράς. Μέσα από αυτό βλέπουμε τον θρυλικό. Πειρατή Gol D. Roger να εγκαινιάζει μια νέα χρυσή εποχή για τους πειρατές, λίγο πριν τον..εκτελέσει η World Government. Επίσης, παίρνουμε μια εικόνα από ορισμένους αντιπάλους των Straw Hat Pirates, όπως ο Arlong και ο Buggy The Clown.

Είναι γεγονός ότι ελάχιστες live-action μεταφορές anime έχουν καταφέρει να κερδίσουν το κοινό και ήδη οι πρώτες αντιδράσεις για το One Piece δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Παρόλα αυτά, ο δημιουργός του manga, Eiichiro Oda, δηλώνει πως δεν έγινε καμία έκπτωση στη μεταφορά του οράματος του και μάλιστα από εισηγήσεις του επαναλήφθηκαν κάποια γυρίσματα προκειμένου να δούμε μια όσο πιο πιστή μεταφορά γίνεται.

Στο One Piece πρωταγωνιστούν οι Iñaki Godoy (Luffy), Emily Rudd (Nami), Roronoa Zoro (Mackenyu), Taz Skyler (Sanji), Jacob Gibson (Usopp) και Peter Gadiot (Shanks), με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 31 Αυγούστου 2023.

Loading