Όταν το The Verge γράφει για τον πρωθυπουργό της χώρας μας

*Photo by YANNIS KOLESIDIS/POOL/AFP via Getty Images

Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε Έλληνες πολιτικούς στο επίκεντρο τεχνολογικών ιστοσελίδων του εξωτερικού, γι’ αυτό χρειάστηκε να δούμε 2-3 φορές ακόμα το συγκεκριμένο άρθρο του The Verge για να πιστέψουμε ότι επέλεξε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την κεντρική εικόνα.

Αφορμή για το δημοσίευμα είναι μια παράκληση των Kait Sanchez για να σταματήσουν οι πολιτικοί να δημοσιεύουν φωτογραφίες από τον εμβολιασμό τους κατά του COVID19 σε αυτό το “Αναγεννησιακό” στυλ. Γι’ αυτό και η ειδική αναφορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον Γάλλο υπουργό Υγείας και σε ένα μέλος του Βρετανικού Κοινοβουλίου που δεν “μάσησε” να φωτογραφηθεί εντελώς γυμνός από τη μέση και πάνω.

Όλα τα λεφτά, πάντως, είναι το σχόλιο για τον κ. Μητσοτάκη:

Φέρνει στο νου κλασικούς πίνακες γυναικών με το ένα στήθος εκτεθειμένο”

Προφανώς το σημαντικό είναι να γίνει ο εμβολιασμός, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να βγάλετε και εσείς φωτογραφία όταν έρθει η ώρα, τα κέντρα εμβολιασμού συμβουλεύουν ότι καλύτερα θα είναι να φοράτε κάποιο κοντομάνικο μπλουζάκι για να σηκώσετε απλά το μανίκι αντί να γδύνεστε εντελώς.

Να κάνουμε και λίγο χαβαλέ γιατί το βλέπουμε να έρχεται…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading