Μερικές από τις κορυφαίες φετινές Πρωταπριλιάτικες φάρσες

Γεμάτο φάρσες η σημερινή ημέρα, όπως κάθε χρόνο άλλωστε την 1η Απριλίου, με πολλές μεγάλες εταιρείες να μη χάνουν την ευκαιρία να "χαλαρώσουν" λιγάκι. Ας δούμε μερικές από τις κορυφαίες φετινές φάρσες διάφορων εταιρειών.

Screen Cleaner από τη Google

Η εφαρμογή Files αποτελεί τον επίσημο file manager στις συσκευές Android, αλλά "αποκτά" πλέον και μια νέα λειτουργία. Πρόκειται για το Screen Cleaner που υπόσχεται ότι θα καθαρίζει κυριολεκτικά την οθόνη της συσκευής. Με γεωμετρική ανάλυση μοτίβων βρωμιάς σε συνδυασμό με μικροδονήσεις, θα καθαρίζει η οθόνη απ' οτιδήποτε υπάρχει κολλημένο επάνω της, ενώ θα δημιουργεί και ένα ελαφρύ μαγνητικό πεδίο για μεγαλύτερη προστασία και θα ολοκληρώνει το έργο με ένα γλυκό άρωμα.

Google Tulip

Χάριν στα τεράστια βήματα προόδου της Τεχνητής Νοημοσύνης, η συσκευή Google Home μπορεί πλέον να καταλαβαίνει τις...τουλίπες και να μεταφράζει τα...Τουλιπιανά σε δεκάδες ανθρώπινες γλώσσες. Έτσι, οι άνθρωποι θα καταλαβαίνουν πότε θέλουν περισσότερο φως, περισσότερο χώρο και περισσότετο πότισμα. Παράλληλα, οι τουλίπες λέγεται ότι είναι καταπληκτικές στο να ακούν και να δίνουν εξαιρετικές συμβουλές στον συνομιλητή τους. Η ενεργοποίηση της λειτουργίας γίνεται με την απλή εντολή "Hey Google, talk to my tulip".

Λύγισμα κουταλιού από το Gboard

Τώρα μπορείς και εσύ να εκπαιδεύσεις το έξυπνο κουτάλι που λυγίζει για να πληκτρολογήσει γιαπωνέζικους χαρακτήρες στο Gboard...

ROKU Press Paws

Ένα νέο τηλεχειριστήριο που δίνει στα κατοικίδια τη δυνατότητα να διαχειρίζονται την τηλεόραση στο σπίτι και μάλιστα συμπεριλαμβάνει sub-WOOF-er...

Τηλεφωνικός θάλαμος από την T-Mobile

Θέλεις να μιλάς από το κινητό τηλέφωνο σου, αλλά δεν θέλεις να σε ακούν οι άλλοι και να μην διαταράσσεται η ησυχία σου από εξωτερικούς θορύβους; Κανένα πρόβλημα! Βρες έναν τηλεφωνικό θάλαμο της T-Mobile και είσαι έτοιμος...

HONDA Pastport

Νοσταλγείς τη δεκαετία του '90 και τα SUVs εκείνης της εποχής; Η Honda έχει τη λύση με το Pastport, το οποίο έρχεται με κασετόφωνο, στήριγμα για το pager και ένα μοναδικό κουμπί επάνω στο τιμόνι του.

Πιστοποίηση ύψους στο Tinder

Για να μην πέφτεις θύμα εκπλήξεων στα ραντεβού που κλείνεις μέσω της εφαρμογής Tinder, η εταιρεία αποφάσισε να προσθέσει ένα σήμα - πιστοποίησης για το ύψος στο προφίλ των χρηστών. Θα χρειαστεί να ανεβάσεις μια φωτογραφία σου δίπλα σε κάποιο γνωστό κτίριο και ο αλγόριθμος του Tinder θα υπολογίσει με ακρίβεια το ύψος σου.

Survival RX Glasses

Τι γίνεται όταν συνεργάζεται το GlassesUSA.com με τη Victorinox; Το αποτέλεσμα είναι ένα πανέμορφο ζευγάρι γυαλιά που χρησιμεύει ως ελβετικός σουγιάς, καθώς ενσωματώνει ανοιχτήρι κρασιών, μαχαίρι κ.ά.

Duolingo Push

Πολλοί έχουν μπει στον πειρασμό να μάθουν μια ξένη γλώσσα με τη βοήθεια της εφαρμογής Duolingo, αλλά από ένα σημείο και έπειτα το μόνο που κάνουν είναι να αποφεύγουν τις ειδοποιήσεις για τα μαθήματα. Η εταιρεία αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτή την κατρακύλα. Στο εξής, θα στέλνει τη μασκότ της να σε βρει και να σιγουρευτεί ότι παρακολουθείς τα μαθήματα σου...

Loading