Ozark: Νέο αποκαλυπτικό trailer για το μεγάλο φινάλε

Η Netflix δημοσίευσε ένα νέο video για το μεγάλο φινάλε της σειράς Ozark, το οποίο μας δίνει μια καλύτερη εικόνα για αυτά που θα δούμε στο Part 2 της 4ης σεζόν που θα προβληθεί στις 29 Απριλίου 2022.

Στο video που ακολουθεί βλέπουμε τη Ruth να πυροβολεί το νέο μεγάλο κεφάλι του μεξικανικού καρτέλ, Javi Elizondro, δύο φορές στο στήθος και ο Marty Byrde μεταβαίνει στο Μεξικό για να προσπαθήσει να σώσει για άλλη μια φορά την κατάσταση. Επίσης είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ένα νέο μεγάλο χάσμα στην οικογένεια των Byrde επειδή ο Marty συμπαθεί τη Ruth και η Wendy αντιδρά λέγοντας ότι βάζει όλους τους άλλους επάνω από την οικογένεια του.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η παραγωγή του Ozark επέλεξε μια τόσο δυνατή σκηνή για το trailer, αλλά δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να είναι απλά στη φαντασία της Ruth η επίθεση στον Javi ή ο τελευταίος τελικά να επιβιώνει από τις σφαίρες. Μη ξεχνάμε ότι το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν ξεκίνησε με την οικογένεια των Byrde να εμπλέκεται σε έναν σφοδρό τροχαίο ατύχημα για το οποίο δεν έχουμε δει τελικά πότε συνέβη.

Όπως αναφέρει ο δημιουργός της σειράς, Chris Mundy,

Ακόμα και όταν προσπαθείς να ελέγξεις τα πάντα, πάντοτε θα υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι εντελώς εκτός ελέγχου. Ειδικά ο Marty προσπαθεί να έχει τον έλεγχο όλων των καταστάσεων επειδή είναι τρομερά έξυπνος και επιδέξιος με τα λόγια, και συνήθως τα καταφέρνει. Παρόλα αυτά, δεν μπορείς να προβλέψεις τα πάντα…
Loading