Polaroid Now: Η κάμερα στιγμιαίας εκτύπωσης τώρα σε έκδοση The Mandalorian

Βρείτε, απαθανατίστε και κρατήστε για πάντα τη μαγεία του γαλαξία σας με τη νέα έκδοση Mandalorian της φωτογραφικής μηχανής Polaroid Now και της αντίστοιχης περιορισμένης έκδοσης των φιλμ στιγμιαίας εκτύπωσης.

Η Polaroid Now i-Type φωτογραφική μηχανή στιγμιαίας εκτύπωσης έρχεται τώρα στην έκδοση The Mandalorian Edition για να σας βοηθήσει να συλλάβετε τη μαγεία του γαλαξία σας. Αντλώντας έμπνευση από το ξακουστό ατσάλι beskar του πλανήτη Mandalore, αυτή η ειδική έκδοση είναι φτιαγμένη για τους κυνηγούς στιγμών. Διαθέτοντας αυτόματη εστίαση, διπλή έκθεση, ένα φλας ακριβείας και χρονομετρητή αυτοφωτογράφισης, η νέα φωτογραφική μηχανή είναι το απόλυτο εργαλείο για να κρατήσετε τις πολύτιμες στιγμές της ζωής σας για πάντα ζωντανές.

polaroidnowmandalorianfilmframes.jpg

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, συμπληρώστε την φωτογραφική μηχανή με το αντίστοιχο φιλμ και τηλεμεταφερθείτε στο σκηνικό του The Mandalorian με την ειδική έκδοση στιγμιαίου φιλμ Polaroid i-Type Color Instant Film - The Mandalorian Edition, που περιλαμβάνει Το Παιδί. Σε κάθε πακέτο φιλμ βρίσκονται οκτώ έγχρωμες φωτογραφίες και ένα συλλεκτικό darkslide. Στη συλλογή φιλμ υπάρχουν διαθέσιμες 12 εκδόσεις φιλμ, η καθεμία από τις οποίες είναι εμπνευσμένη από τις εμβληματικές σκηνές της αγαπημένης σειράς του Πολέμου των Άστρων. Το φιλμ είναι συμβατό με φωτογραφικές μηχανές Polaroid i-Type και 600.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μηχανής εδώ https://eu.polaroid.com/products/polaroid-now-mandalorian

Loading