The Mandalorian: Νέο trailer για τη δεύτερη σεζόν και σκέψεις για ταινία

10 ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Mandalorian (30 Οκτωβρίου 2020 στο Disney+) και η Disney δημοσιεύει ένα νέο trailer που μας αποκαλύπτει ορισμένες νέες λεπτομέρειες για την αποστολή του Mando.

Όπως φαίνεται, ο πρωταγωνιστής θα προσπαθήσει να επανενώσει τον Baby Yoda με το είδος του, κάτι αρκετά συναρπαστικό για τους φίλους του Star Wars, μιας και μέχρι σήμερα οι πληροφορίες για τους ομοίους του Yoda είναι ελάχιστες σε όλες τις ταινίες και τα spin-of. Ακόμη, οι Greef Karga και Cara Dune θα έχουν πιο ενεργό ρόλο στην υπόθεση.

Για όσους δεν θυμούνται πως ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν, οι Mando και Baby Yoda δραπετεύουν από το Navarro, έχοντας προλάβει να διαλύσουν το TIE Fighter του Moss Gideon και τους Greek Karga και Cara Dune να μαζεύουν τα κομμάτια του. Οι δυο τους προσπαθούν να εντοπίσουν την προέλευση του The Child, ενώ ο Moss Gideon βγάζει το Darksaber και απελευθερώνεται από τα συντρίμμια.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η εξαιρετικά μεγάλη δημοφιλία του The Mandalorian έχει βάλει σε σκέψεις τη Disney για τη δημιουργία ταινίας, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να το θεωρήσουμε δεδομένο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading