Razer Hammerhead True Wireless, νέα ασύρματα earbuds στα €119.99

Επεκτείνει τον κατάλογο περιφερειακών συσκευών η Razer, με την εταιρεία να ανακοινώνει επίσημα τα δικά της ασύρματα ακουστικά Razer Hammerhead True Wireless, που υπόσχονται άψογο ήχο και αυτονομία έως 15 ώρες (εάν φορτιστούν με την ειδική θήκη φόρτισης). Η κατασκευή τους είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IPX4 για προστασία από το νερό και η σύνδεση τους γίνεται μέσω κεραίας Bluetooth 5.0.

Τα Razer Hammerhead True Wireless earbuds διαθέτουν ενεργή επιφάνεια που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται την αναπαραγωγή μουσικής, τις κλήσεις και φυσικά να ενεργοποιούν τον ψηφιακό βοηθό της συσκευής τους. Η σύνδεση τους παραμένει ενεργή από απόσταση έως 10 μέτρων και υποστηρίζουν συχνότητες από 20Hz έως 20kHz για βαθιά μπάσα και καθαρά πρίμα.

Το βάρος τους είναι μόλις 45gr και διαθέτουν μπαταρία 275mAh που είναι αρκετή για 3 ώρες συνεχόμενης χρήσης, ενώ η θήκη φόρτισης προσφέρει έως 4 πλήρεις κύκλους. Η φόρτιση τους ξεκινά αυτόματα μόλις τοποθετηθούν στη θήκη, η οποία με τη σειρά της φορτίζεται πλήρως μέσω καλωδίου USB Type-C.

Να σημειωθεί ότι η Razer κυκλοφόρησε και συνοδευτική εφαρμογή για συσκευές Android και iOS που σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς αναβαθμίσεις του λογισμικού τους, να πειραματίζεσαι με τις ρυθμίσεις του ήχου και να ενεργοποιείς την αυτόματη σύνδεση τους με τη συσκευή σου.

Τα Razer Hammerhead True Wireless earbuds είναι διαθέσιμα μέσα από το επίσημο κατάστημα της εταιρείας σε τιμή €119.99.

Photo Gallery

Loading