Samurai Warriors 5: Ανακοινώθηκε επίσημα, έρχεται το καλοκαίρι

Η Koei Tecmo δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μεγάλο Nintendo Direct, με την εταιρεία να αποκαλύπτει ότι θα κυκλοφορήσει το Samurai Warriors 5 το καλοκαίρι, τόσο για το Nintendo Switch, όσο και για τα PS4, Xbox One και Windows PC (μέσω Steam).

Το Samurai Warriors 5 έρχεται με επανασχεδιασμένα γραφικά και μια φρέσκια ιστορία που τοποθετείται στην περίοδο Sengoku, με τα φώτα να στρέφονται στους Mitsuhide Akechi και Nobunaga Oda. Στο πρώτο trailer μας δίνει και μια πρώτη εικόνα από το gameplay, το οποίο στη βάση του είναι παρόμοιο με αυτό της σειράς Dynasty Warriors, ωστόσο, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο στυλ μάχης με συγκεκριμένα όπλα και τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις.

Θα δούμε περισσότερο υλικό από τις 25 Φεβρουαρίου 2021 και έπειτα, καθώς θα ξεκινήσει μια σειρά από livestreams των developers.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading