Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, νέος τίτλος και νέα κατεύθυνση στη δημοφιλή σειρά

Στο επίκεντρο των ανακοινώσεων της Square Enix στην E3 2021 βρίσκεται το νέο Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, ένας νέος τίτλος που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Koei Tecmo και προορίζεται για να φέρει μια φρέσκια κατεύθυνση στη δημοφιλή σειρά.

Στο πρώτο trailer βλέπουμε ένα ξανθό άντρα ονόματι Jack ντυμένο με ένα απλό μπλουζάκι να μάχεται παρέα με τους Ash και Jed στο γνώριμο περιβάλλον του Chaos Shrine, αλλά με διαφορετικό τρόπο σε σύγκριση με ό,τι έχουμε συνηθίσει από τα προηγούμενα Final Fantasy. Ο Jack φαίνεται ότι έχει τη δυνατότητα να μετατρέπει τους αντιπάλους του σε κρύσταλλο και να του διαλύει οριστικά με τελειωτικά χτυπήματα, ενώ εκφράζει την οργή του και τη σφοδρή επιθυμία του να καταστρέψει το Chaos.

Οι πρώτες αντιδράσεις στο νέο πόνημα της Square Enix είναι ανάμεικτες και ήδη ακούγονται μουρμούρες λόγω του προβληματικού demo που κυκλοφόρησε για το PS5. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην ομάδα ανάπτυξης συμμετέχουν ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος του Final Fantasy 7, επομένως, υπάρχει ένα ικανό team που γνωρίζει καλά τι κάνει.

Το Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin αναμένεται μέσα στο 2022 σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading