Spotify, νέα δωρεάν μουσική υπηρεσία για iOS και Android

Spotify

Το περιμέναμε εδώ και λίγες μέρες και από σήμερα έγινε πραγματικότητα. H Spotify ανακοίνωσε σήμερα ότι μπορείτε να ακούσετε μουσική στο iOS ή Android tablet και smartphone σας εντελώς δωρεάν! Η δωρεάν αυτή έκδοση για φορητές συσκευές της δημοφιλούς μουσικής υπηρεσίας που έγινε διαθέσιμη και στη χώρα μας πριν από μερικές βδομάδες θα είναι διαθέσιμη σταδιακά για όλους από σήμερα με δύο διαφορετικά μοντέλα.

Για smartphones η αναπαραγωγή μουσικής γίνεται μόνο μέσω της λειτουργίας τυχαίας αναπαραγωγής (shuffle). Συγκεκριμένα, μπορείτε να ακούσετε όλες τις playlists που έχετε δημιουργήσει ή ακολουθείτε από την desktop και web εφαρμογή και το Spotify επιτρέπει να βρείτε νέα μουσική, να την σώσετε, να κάνετε shuffle και να την μοιραστείτε. Θέλετε να ακούσετε κάποιον συγκεκριμένο καλλιτέχνη; Πατήστε το πράσινο κουμπί shuffle και απολαύστε τη μουσική.

Ειδικότερα, όμως, για συσκευές tablet η αναπαραγωγή μουσικής δεν διέπεται από τον περιορισμό του shuffle αλλά μόνο από τις διαφημίσεις. Απολαμβάνετε δηλαδή την ίδια εμπειρία όπως θα είχατε μπροστά από τον υπολογιστή.

Η εταιρεία ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο κατάλογος των Led Zeppelin θα γίνει αποκλειστικά διαθέσιμος στο Spotify ξεκινώντας σήμερα από τα 'Led Zeppelin' και 'Led Zeppelin II' ενώ παράλληλα η υπηρεσία επεκτείνεται σε 20 νέες αγορές καλύπτοντας πλέον συνολικά 55 χώρες.

Κατεβάστε το Spotify από τους παρακάτω συνδέσμους:

Loading