Δείτε σε διάγραμμα τι ακούσατε το 2013 στο Spotify με το Year In Review

Spotify

Καθώς πλησιάζει σιγά σιγά το τέλος του 2013 οι εταιρείες κυκλοφορούν τα καθιερωμένα Year in Review. Μία από αυτές είναι και η Spotify, της οποίας η μουσική υπηρεσία έκανε επιτέλους το ντεμπούτο και στη χώρα μας πριν μερικές βδομάδες.

Στην ειδική σελίδα που έχει δημιουργηθεί μπορείτε να δείτε ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά για τη χρονιά που μας πέρασε καθώς και τα δημοφιλέστερα τραγούδια, άλμπουμ και καλλιτέχνες ανά χώρα.

Στην Ελλάδα για παράδειγμα, το δημοφιλέστερο τραγούδι είναι το Wake Me Up του Avicci, ακολουθούμενο από τo Do I Wanna Know των Arctic Monkeys. Δημοφιλέστερο άλμπουμ αναδεικνύεται το The Heist των Macklemore &  Lewis ενώ οι τρεις πρώτες θέσεις στους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες καταλαμβάνονται από τους Macklemore & Lewis, Avicii και Daft Punk αντίστοιχα.

Το ωραίο με το εγχείρημα της Spotify είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε και τη δική σας προσωποποιημένη σελίδα που σας παρουσιάζει τα τραγούδια που έχετε ακούσει περισσότερα, τα λεπτά που έχετε αφιερώσει κτλπ, όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία (χωρίς σχόλια...).

Επισκεφτείτε τη σελίδα εδώ και φτιάξτε τη δική σας σελίδα!

Loading