Squid Game: Επιβεβαιώθηκε η δεύτερη σεζόν και πρώτα στοιχεία από τον δημιουργό

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Squid Game οδήγησε φυσιολογικά τη Netflix στην απόφαση να παραγγείλει τη δημιουργία μιας δεύτερης σεζόν από τον εμπνευστή της, Hwang Dong-hyuk. Ο τελευταίος χρειάστηκε να περιμένει μια δεκαετία για να βρεθεί κάποιος που θα πιστέψει στην ιδέα του, την είδε να απογειώνεται μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, αλλά σε πρώτη φάση φαινόταν διστακτικός στο να επιστρέψουν για μια δεύτερη σεζόν.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να άλλαξε στην πορεία, αλλά πλέον είναι επίσημο ότι θα γυριστεί η δεύτερη σεζόν του Squid Game και μάλιστα ο ίδιος ο Hwang μοιράστηκε κάποια στοιχεία για την πορεία που θα πάρει η υπόθεση.

Spoiler Alert! Αν δεν έχετε δει την πρώτη σεζόν, μη συνεχίσετε παρακάτω.

Η πρώτη σεζόν του Squid Game τελειώνει με τον πρωταγωνιστή Seong Gi-hun να μην ακούει τη φωνή στο τηλέφωνο και τελικά να μην μπαίνει στο αεροπλάνο για να επισκεφθεί την κόρη του στις ΗΠΑ. Το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει με σκοπό να κάνει κάτι για να σώσει τον κόσμο από αυτό το κύκλωμα.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Hwang είχε δηλώσει σε εφημερίδα πως πιθανότατα θα στρεφόταν στην λύση της αστυνομίας για να συμμετέχει πιο ενεργά στην υπόθεση, αφού στην πρώτη σεζόν μοιάζει να τελειώνουν όλα πολύ απότομα για αυτήν την πλοκή. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αρκετά αναπάντητα ερωτήματα που θα μπορούσαν να εξερευνηθούν περαιτέρω, οπότε εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί η άκρη για τη δεύτερη σεζόν.

Εξάλλου, ο Hwang τόνισε πως υπέκυψε στις πιέσεις του κοινού (και της Netflix προφανώς) διότι υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση για μια δεύτερη σεζόν που ουσιαστικά δεν έχει άλλη επιλογή παρά να την δουλέψει και να την γυρίσει.

Ευελπιστούμε ότι θα αξίζει τον κόπο, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που ενθουσιαστήκαμε με την πρώτη σεζόν μιας σειράς και απογοητευτήκαμε από τη συνέχεια της.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading