Star Wars: Skeleton Crew, έρχεται μέσα στο 2023 η νέα σειρά

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από την ανακοίνωση του Star Wars: Skeleton Crew για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρεις για τη σειρά, με τη Disney να βρίσκει την κατάλληλη αφορμή στο Star Wars Celebration που διεξήχθη στο Λονδίνο.

Η νέα σειρά με πρωταγωνιστές τους Jude Law, Kerry Condon, Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter και Robert Timothy Smith αναμένεται μέσα στο 2023 στη συνδρομητική υπηρεσία Disney+ και η υπόθεση της είναι στημένη χρονικά στην ίδια περίοδο με τα The Mandalorian και The Book of Boba Fett. Μια ομάδα 10χρονων παιδιών από έναν μικρό πλανήτη χάνεται στον Γαλαξία και προσπαθεί να βρει τον δρόμο για να γυρίσει πίσω. Μπορεί να συμμετέχουν παιδιά, παρόλα αυτά, το Skeleton Crew δεν θα είναι σε καμία περίπτωση μια παιδική σειρά.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο Star Wars Celebration είδαν και υλικό από τη σειρά. Τα παιδιά πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο, παίζουν με τα ιπτάμενα ποδήλατα τους, αλλά αναζητούν μια καινούργια περιπέτεια και την βρίσκουν ένα βράδυ εξερευνώντας το δάσος. Στην πορεία θα αντιμετωπίσουν διάφορα παράξενα πλάσματα, βλέπουν ολογράμματα των γονιών τους να τους παρακαλούν να επιστρέψουν και τους κυνηγά μια ομάδα πειρατών ώσπου συναντούν έναν Jedi (Jude Law).

Αναμένουμε σύντομα και ένα πρώτο trailer για να αποκτήσουμε μια καλύτερη εικόνα για τον κόσμο της σειράς.

Loading