Stranger Things 4: Το νέο teaser μας μεταφέρει στην Καλιφόρνια

Η προσμονή για την τέταρτη σεζόν του Stranger Things είναι πολύ μεγάλη, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή θα προβληθεί σε κάποια φάση μέσα στο καλοκαίρι του 2022. Η Netflix δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την επίσημη ημερομηνία, αλλά μας έδωσε ένα νέο teaser με αφορμή τον εορτασμό της 6ης Νοεμβρίου. Η ημέρα αυτή είναι σημαδιακή για την υπόθεση της σειράς, καθώς στις 6 Νοεμβρίου 1983 εξαφανίστηκε ο Will Byers.

Το νέο σύντομο teaser φέρει τον τίτλο Welcome to California και προσθέτει ορισμένα νέα στοχεία σε όσα είχαμε δει από τα προηγούμενα τρία teasers. Είναι δεδομένο ότι μέρος του Stranger Things 4 θα εκτυλίσσεται την περίοδο του Spring Break (εβδομάδα διακοπών στο σχολικό καλεντάρι των ΗΠΑ που συνδυάζεται με ξέφρενα parties) και καταλαβαίνουμε πως θα υπάρχουν πολλές νέες τοποθεσίες.

Πιθανότατα αυτό είναι το τελευταίο teaser πριν την δημοσίευση του πρώτου ολοκληρωμένου trailer, κάτι που καταλαβαίνουμε από τον κωδικό “004/004” στο video.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading