Stranger Things: Νέο teaser και πρεμιέρα για την 4η σεζόν το 2022

Έχουν περάσει 2 χρόνια από την προβολή της 3ης σεζόν του Stranger Things και δυστυχώς θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2022 για να δούμε την πολυαναμενόμενη 4η σεζόν. Η Netflix επιβεβαίωσε το χρονοδιάγραμμα πριν από λίγη ώρα δημοσιεύοντας μια “κλεφτή ματιά” στην 4η σεζόν σε ένα teaser trailer με σκηνές από τις προηγούμενες σεζόν, αν και βλέπουμε ακόμη ένα τέρας που φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από το Mind Flayer και τα Demogorgon.

Πρόσφατα είχαμε την αποκάλυψη του ηθοποιού David Harbour σχετικά με ένα μυστικό που αφορά τον Jim Hopper και θα φέρει τρομερές ανατροπές στη δημοφιλή σειρά. Υποθέτουμε ότι αυτό δεν έχει να κάνει με τη νέα “ζωή” του ως αιχμάλωτος των Ρώσων, αλλά με τα μυστικά ερευνητικά προγράμματα που έτρεχαν στο Hawkins.

Όπως και να ‘χει, θα χρειαστεί να περιμένουμε (ελπίζουμε) μέχρι τις αρχές του 2022 για να δούμε πως θα εξελιχθεί η ιστορία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading