TechYourFuture: Νέα πρωτοβουλία της Microsoft για την ψηφιακή ενδυνάμωση της νέας γενιάς

Η Microsoft δημιουργεί την πρωτοβουλία «Tech Your Future» και προσφέρει για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε νέες και νέους που βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας να αποκτήσουν ψηφιακές δεξιότητες αιχμής, συνδυάζοντας την εκπαίδευση παράλληλα με αμειβόμενη εργασία σε μεγάλες εταιρείες. Η Eurobank και η PwC Ελλάδας αποτελούν τις πρώτες εταιρείες που υιοθετούν την πρωτοβουλία και στηρίζουν έμπρακτα την ψηφιακή ενδυνάμωση της νέας γενιάς, προσφέροντας ένας πλήρες πρόγραμμα επαγγελματικής απασχόλησης και εκπαίδευσης. 

Η πρωτοβουλία «Tech Your Future» απευθύνεται σε απόφοιτους πανεπιστημίου με πάθος για την τεχνολογία και τις πιο σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές, χωρίς σχετικό πτυχίο πληροφορικής. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με καινοτόμα τεχνολογικά εργαλεία και να εξειδικευτούν σε ένα πλήθος νέων ψηφιακών αντικειμένων, ανήκοντας στο δυναμικό των δύο μεγάλων εταιρειών που αγκαλιάζουν την πρωτοβουλία από το πρώτο χρόνο υλοποίησης της.

Ο κύκλος εκπαίδευσης και παράλληλης εργασιακής εμπειρίας έχει συνολική διάρκεια δύο ετών. Η Eurobank και η PwC Ελλάδας θα επιλέξουν από 10 απόφοιτους πανεπιστημίου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εξειδικευτούν στις Microsoft τεχνολογίες cloud computing, data analysis και artificial intelligence, μέσα από τη συνεργασία τους με καταξιωμένους επαγγελματίες των δύο εταιρειών που αξιοποιούν αυτές τις τεχνολογίες σε ένα εύρος διαφορετικών αντικειμένων εργασίας. 

Τέλος, κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες συνεχίζουν να εργάζονται στις εταιρείες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία, ενώ παράλληλα θα έχουν εμπλουτίσει το βιογραφικό τους με αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις σχετικές με Information & Cyber Security, Information Systems Audit, IT Governance και Data Analytics, που θα ενισχύσουν τις προοπτικές τους για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη πρωτοβουλία «Tech Your Future» καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα από τα προγράμματα των δύο εταιρειών, μπορείτε να επισκεφθείτε το http://techyourfuture.gr/.

Loading