Tesla: Από την επόμενη εβδομάδα λανσάρει πλήρη αυτόνομη οδήγηση σε beta έκδοση

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Elon Musk μας προετοιμάζει για τις σημαντικές αναβαθμίσεις στη λειτουργία Autopilot των ηλεκτρικών οχημάτων της Tesla και πλέον έχουμε σαφές χρονοδιάγραμμα για το λανσάρισμα της νέας έκδοσης.

Ο Musk είχε αναφέρει τον περασμένο Αύγουστο ότι με τη νέα έκδοση του Tesla Autopilot θα πραγματοποιηθεί ένα γιγαντιαίο άλμα προς την πραγματική αυτόνομη οδήγηση, ενώ ισχυρίστηκε πως ο ίδιος χρησιμοποιούσε τότε στο όχημα του την πρώτη alpha έκδοση και δεν χρειαζόταν να παρεμβαίνει καθόλου στην οδήγηση κατά τη μεταφορά του από το σπίτι στο γραφείο.

Από την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, θα ξεκινήσει το λανσάρισμα μιας beta έκδοσης σε ορισμένους κατόχους Tesla, οι οποίοι έχουν αξιολογηθεί ήδη ως ιδιαίτερα ικανοί και προσεκτικοί οδηγοί. Ο Musk αναφέρεται σε αυτήν την έκδοση ως “limited FSD beta”, όπου FSD = Full Self-Driving. Αν όλα πάνε καλά, τότε το γενικότερο λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του έτους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading