The Falcon and the Winter Soldier: Πρώτο trailer για τη νέα σειρά της Marvel

Ήρθε η ώρα να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer από το επερχόμενο The Falcon and the Winter Soldier, τη νέα σειρά της Marvel που θα προβληθεί μέσα από την υπηρεσία streaming Disney+ από τις 19 Μαρτίου 2021.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Anthony Mackie και Sebastian Stan στους ρόλους των Falcon και Winter Soldier αντίστοιχα, με την υπόθεση να εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame και τους δύο ήρωες να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια νέα περιπέτεια που θα τους φέρει στα όρια των δυνατοτήτων και της υπομονής τους.

Ο Sebastian Stan είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα The Hollywood Reporter ότι το The Falcon and Winter Soldier θα είναι γεμάτο δράση με μεγάλες σκηνές μάχης και θα εμβαθύνει ιδιαίτερα στις προσωπικότητες των δύο χαρακτήρων, κάτι που είναι εφικτό να γίνει σε μια τηλεοπτική σειρά σε σύγκριση με μια δίωρη ταινία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading