Η Marvel αποκαλύπτει τα Loki, WandaVision και Falcon and the Winter Soldier για το Disney+

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Super Bowl συγκέντρωσε το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών απ’ όλο τον κόσμο και παραδοσιακά, πολλές μεγάλες εταιρείες από διαφορετικές αγορές προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός για να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Μία από αυτές ήταν και η Disney, η οποία προχώρησε στην προβολή του πρώτου teaser για τρεις νέες σειρές που θα δούμε στη συνδρομητική πλατφόρμα Disney+. Πρόκειται για τα Falcon and the Winter Soldier, Loki και WandaVision.

Στο trailer δεν αποκαλύπτεται πολύ υλικό από τις τρεις σειρές, αλλά μικρές “δόσεις” για να δημιουργηθεί η απαραίτητη προσμονή στο κοινό. Για παράδειγμα, στο Falcon and the Winter Soldier ο Sam Wilson σηκώνει την ασπίδα του Captain America, ενώ διακρίνεται ο Zemo, ο εχθρός που έγινε γνωστός από το Captain America: Civil War. Στο WandaVision βλέπουμε τις Wanda Maximoff και Vision μέσα σε ένα σπίτι, ενώ στο Loki απλά επιβεβαιώνεται η επιστροφή του Tom Hiddleston στον ρόλο.

Για την ώρα, δεν υπάρχει κάποιο επίσημο χρονοδιάγραμμα για την ημερομηνία προβολής τους στο Disney+, αλλά φανταζόμαστε ότι θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Loading