The Offer: Η σειρά για τα γεγονότα που οδήγησαν στην τριλογία The Godfather

Κυκλοφόρησε το trailer της σειράς The Offer που θα εξιστορήσει τα γεγονότα που προηγήθηκαν πριν την κινηματογραφική τριλογία The Godfather. Η σειρά The Offer θα κάνει πρεμιέρα με τρία επεισόδια στις 28 Απριλίου 2022 στο Paramount+ και τα υπόλοιπα επτά θα δημοσιεύονται κάθε Πέμπτη.

Στο The Offer πρωταγωνιστούν οι Miles Teller ως Ruddy, Matthew Goode ως θρυλικός παραγωγός Robert Evans, Juno Temple ως Bettye McCartt, Giovanni Ribisi ως Joe Colombo, Dan Fogler ως ο σκηνοθέτης Francis Ford Coppola, Burn Gorman ως Charles Bluhdorn, Colin Hanks ως Barry Lapidus και Patrick Gallo ως Mario Puzo.

Στο σενάριο θα δούμε τους Michael Tolkin και Toscano, και τους Teller, Russell Rothberg και Leslie Greif ως εκτελεστικούς παραγωγούς, με τον Dexter Fletcher να κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading