The Penguin: Νέο trailer για τη spin-off σειρά του Batman

Το Max έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το The Penguin, το επόμενο κεφάλαιο στο έπος του Batman του σκηνοθέτη Matt Reeves. Από ό,τι φαίνεται, η σειρά ουσιαστικά αφορά το πώς ο Oz "the Penguin" Cobb (ένας αγνώριστος Colin Farrell) θέλει μια παρέλαση για να το γιορτάσει.

Ναι, το trailer έχει και κάτι περισσότερο από αυτό, συμπεριλαμβανομένων αρκετών μελαγχολικών πλάνων με το Gotham στις φλόγες. Αλλά ως επί το πλείστον, αυτό το trailer είναι μια αργή αναλαμπή του Oz που θυμάται έναν διάσημο γκάνγκστερ από τα παιδικά του χρόνια: τον Rex Calabrese. Ήταν τόσο σημαντικός στη γειτονιά του Oz που όταν πέθανε έκαναν παρέλαση προς τιμήν του. Καθώς ο Oz προσπαθεί να ανεβεί στις τάξεις του εγκληματικού υποκόσμου του Gotham, είναι σαφές ότι θέλει και αυτός να το θυμούνται.

Στο cast συμμετέχουν οι Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’ Connell, Clancy Brown και Michael Zegen. Επικεφαλής της παραγωγής τέθηκε η Lauren LeFranc, με τον Matt Reeves σε συμβουλευτικό ρόλο.

Το The Penguin αναμένεται στο Max το φθινόπωρο

Loading