The Wheel of Time: Πρώτο trailer για τη νέα επική σειρά φαντασίας της Amazon

Η Amazon δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά φαντασίας The Wheel of Time, η οποία βασίζεται στην ομώνυμη συλλογή βιβλίων του Robert Jordan. Πρόκειται για την πρώτη χρονικά απόπειρα της εταιρείας να “μπλέξει” με τον κόσμο της φαντασίας για να τραβήξει το ενδιαφέρον των θεατών, καθώς θα ακολουθήσει τον Σεπτέμβριο του 2022 το πολυαναμενόμενο The Lord of the Rings.

Στο The Wheel of Time θα ακολουθήσουμε τη Moiraine (Rosamund Pike), ένα μέλος του πανίσχυρου αποκλειστικά γυναικείου οργανισμού Aes Sedai, από τη στιγμή που φτάνει στη μικρή πόλη Two Rivers. Από εκεί ξεκινά το επικίνδυνο και τεράστιο ταξίδι της μαζί με 5 νεαρούς άντρες και γυναίκες, για έναν εκ των οποίων υπάρχει η προφητεία πως είναι ο Dragon Reborn με σκοπό να σώσει ή να καταστρέψει την Ανθρωπότητα.

Στο cast συμμετέχουν επίσης οι Josha Stradowski (Rand al’ Thor), Barney Harris (Mat Cauthon), Marcus Rutherford (Perrini Aybara), Zoë Robins (Nynaeve al’ Meara), Madeleine Madden (Egwene al’ Vere) και Sophie Okonedo (Siuan Sanche).

Το The Wheel of Time κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 19 Νοεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading