Tiger King: Νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για τη δεύτερη σεζόν

Ύστερα από την ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν του Tiger King, η Netflix αποφάσισε να αποκαλύψει επίσης την ημερομηνία κυκλοφορίας της πολυαναμενόμενης σειράς η οποία θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου.

Μπορεί ο Joe Exotic να επιστρέψει σίγουρα στη δεύτερη σεζόν, ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για την Carole Baskin. H ηθοποιός ανέφερε:

Δεν ξέρω πώς έβγαλαν ένα Tiger King 2 όταν ο Joe Schreibvogel βρίσκεται στη φυλακή και εγώ αρνούμαι να παίξω ξανά. Η Rebecca Chaiklin (διευθύντρια του Tiger King) είπε ότι ήθελε να «καθαρίσει τον αέρα» για όσα μου έκαναν στο Tiger King. Της είπα να ξεχάσει τον αριθμό μου. Δεν υπάρχει εξήγηση για μια τέτοια προδοσία και ψεύτικη απεικόνιση.

Η δεύτερη σεζόν του Tiger King θα επιστρέψει στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου 2021 και θα παρουσιάσει ακόμη επτά επεισοδίων, όπως ακριβώς και η πρώτη σεζόν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading