To vivo X90 Pro 5G είναι η ναυαρχίδα με την κορυφαία Τριπλή Προστασία Ματιών που έχει γνωρίσει η Τεχνολογία σε Smartphone!

Μέσα σε μόλις 9 μήνες η vivo φέρνει στην Ελλάδα ακόμη ένα flagship smartphone, εδραιώνοντας έμπρακτα πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις στο ανώτερο επίπεδο της κατηγορίας. Το νέο vivo X90 Pro είναι μια πραγματική ναυαρχίδα σε όλους τους τομείς, θέλοντας να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των απαιτητικών χρηστών, τόσο σε θέματα εμφάνισης και απόδοσης, όσο και σε καινοτόμα χαρακτηριστικά που θέτουν νέους κανόνες στη mobile Φωτογραφία.

Ως μια premium συσκευή που σέβεται απόλυτα τον καταναλωτή, το vivo X90 Pro 5G συνδυάζει μοναδικά τα ποιοτικά και πολύ ανθεκτικά υλικά κατασκευής για να προσφέρει στον χρήστη μια εξαιρετική εμπειρία καθημερινής χρήσης... και όχι μόνο φυσικά, αφού μιλάμε για μια Flagship συσκευή. Σχεδιαστική κομψότητα, ισορροπημένη κατανομή του βάρους και αρμονικό «πάντρεμα» του πολυτελούς αλουμινίου με το μασίφ συνθετικό δέρμα (vegan leather) γίνονται αυτόματα αντιληπτά από τον κάθε χρήστη που θα το πιάσει στα χέρια του και θα κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση του σαν να φορά ένα κόσμημα.

vivo-x90-pro-native-2.jpg

Η απίστευτα φωτεινή οθόνη υψηλής ανάλυσης με ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης εικόνας και απόκρισης στην αφή, αλλά και η υποστήριξη περιεχομένου HDR10+ προσφέρεται για μια ανεπανάληπτα καθηλωτική εμπειρία θέασης φωτογραφιών και videos σε κάθε συνθήκη εξωτερικού φωτισμού, για ομαλότατη περιήγηση στα κοινωνικά δίκτυα και το Διαδίκτυο, καθώς και για συναρπαστικό gaming των πιο απαιτητικών mobile games στις μέγιστες ρυθμίσεις τους. Ταυτόχρονα έχουν ενσωματωθεί τρεις τεχνολογίες για την προστασία των ματιών από την ακτινοβολία του, έτσι ώστε να απολαμβάνεις το vivo X90 Pro 5G ξεκούραστα για πολλές ώρες!

Βεβείως, δεν είναι μόνο η ποιότητα της οθόνης που εγγυάται την εξαιρετική εμπειρία που σου προσφέρει το vivo X90 Pro 5G. Εξοπλισμένο με πανίσχυρο hardware, όπως το κορυφαίο octa-core MediaTek Dimensity 9200 SoC, τα 12GB μνήμης RAM και ο ταχύτατος αποθηκευτικός χώρος 256GB HFS 4.0, το νέο flagship smartphone συμπεριφέρεται άψογα ακόμα και στα πιο απαιτητικά σενάρια χρήσης. Ιδανικό για power users που χρησιμοποιούν ταυτόχρονα πολλές εφαρμογές και πραγματοποιούν γρήγορες εναλλαγές από τη μία στην άλλη, καθώς και για gamers που ασχολούνται επαγγελματικά με τα ανταγωνιστικά mobile games, ενώ οι λάτρεις της Φωτογραφίας απολαμβάνουν μοναδικές λειτουργίες που ξεκλειδώνουν στον απόλυτο βαθμό χάριν στις δυνατότητες του επεξεργαστή και των υπόλοιπων εξαρτημάτων.

vivo-x90-pro-native.jpg

Το vivo X90 Pro 5G ανταποκρίνεται με χαρακτηριστική άνεση σε όλα τα παραπάνω χωρίς να υπερθερμαίνεται, χωρίς να μπλοκάρει και, το κυριότερο, χωρίς να αδειάζει ταχύτατα την μπαταρία! Οι βελτιστοποιήσεις που έχουν γίνει στην επικοινωνία και τη διαχείριση των πόρων της συσκευής με το πανάλαφρο και πανεύκολο στην κατανόηση περιβάλλον χρήσης FunTouch OS (βασισμένο στην έκδοση Android 13), έχουν ως αποτέλεσμα να σου προσφέρει αυτονομία που ξεπερνά τη μία ολόκληρη ημέρα πολύ έντονης χρήσης. Αν, βέβαια, για κάποιο λόγο παραστεί η ανάγκη να το φορτίσεις, τότε καλό είναι να γνωρίζεις πως στο κουτί συμπεριλαμβάνεται ο ταχύτατος φορτιστής ισχύος 120W που γεμίζει τη μπαταρία στο 50% σε λιγότερο από 10 λεπτά ή στο 100% σε λιγότερο από 30 λεπτά! Εξάλλου, μπορείς να το φορτίζεις και ασύρματα με ισχύ έως 50W.

Και μόνο από όσα έχουμε σημειώσει μέχρι στιγμής γίνεται αντιληπτό πως το vivo X90 Pro 5G δεν είναι απλά ακόμη ένα high-end smartphone. Παρόλα αυτά, η εταιρεία έχει να προσφέρει ένα ακόμη τρομερά σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όσους την εμπιστευτούν: Μια ανεπανάληπτη φωτογραφική εμπειρία επαγγελματικού επιπέδου με μοναδικές δυνατότητες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

vivo-x90-pro-native-sample-1.jpg

Η πρώτη συσκευή με Τριπλή Προστασία Ματιών από την ακτινοβολία

Η κορυφαία εταιρεία σε smartphone της Κίνας, η vivo, αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν επαναπαύεται από τα ήδη πολύ δυνατά χαρακτηριστικά που συμπεριλαμβάνει, όπως η φωτογραφική της υπεροχή. Έτσι λοιπόν, φέρνει μαζί της μία πολύ στενή συνεργασία με τη φημισμένη γερμανική εταιρεία οπτικομετρικών ZEISS,για τα οπτικά μέρη του camera module, αλλά και για βελτιστοποιήσεις στους αλγορίθμους απεικόνισης που αφήνουν στην άκρη τα τεχνητά αποτελέσματα και ποντάρουν στην απόλυτη φυσικότητα του κάδρου, όπως μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή! Βάζοντας στην εξίσωση και τον κύριο αισθητήρα 50.3MP Sony IMX989 f/1.75 μεγέθους 1 ίντσας, η απορρόφηση φωτός πηγαίνει σε νέα επίπεδα για την κατηγορία των smartphones αποδίδοντας απίστευτα ζωντανές φωτογραφίες και videos πάντα και παντού, χωρίς να χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες φωτογραφικές γνώσεις!

Η φωτογραφική εμπειρία ενισχύεται και με τον ξεχωριστό επεξεργαστή V2 που έχει ενσωματώσει η vivo για να διεκπεραιώνει αποκλειστικά τις διεργασίες της κάμερας. Χάρη στο μεγάλο μέγεθος του κύριου αισθητήρα (77% μεγαλύτερη περιοχή φωτοευαισθησίας), τον ειδικό επεξεργαστή εικόνας, τους φακούς και τους αλγορίθμους της ZEISS, το vivo X90 Pro 5G κάνει τη νύχτα…μέρα για να απαθανατίζεις τις μοναδικές στιγμές σου ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού με απαράμιλλη καθαρότητα, λεπτομέρεια και αληθοφάνεια!

vivo-x90-pro-native-sample-7.jpg

Το πιο σημαντικό όμως και αυτό που απογειώνει το νέο flagship vivo X90 Pro 5G, είναι ότι αποτελεί το πρώτο smartphone της αγοράς με δυνατότητα τριπλής προστασίας των ματιών από την ακτινοβολία του κινητού, με την μοναδική δυνατότητα αναπαραγωγής 1,07 δισεκατομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη. Αυτό το χαρακτηριστικό «μιλάει» από μόνο του, τόσο για το κινητό όσο και για την εταιρεία και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τον χρήστη. Η vivo ξεφεύγει από τα στεγανά της δημιουργίας μιας high tech συσκευής, απλά και μόνο για να διευκολύνει την καθημερινή και συνεχή χρήση, με το μότο «κάνω τα πάντα μέσω του κινητού». Ακριβώς γι’ αυτό μάλιστα, ο χρήστης τοποθετείται σε προτεραιότητα και με τη δυνατότητα τριπλής προστασίας της οθόνης, ο ίδιος δεν νιώθει πλέον εκτεθειμένος μπροστά σε μία οθόνη, ανάμεσα σε μια μάζα εφαρμογών με τις εναλλαγές των χρωμάτων να τον ζαλίζουν. Κύριο ρόλο σε αυτό παίζει η μοναδική δυνατότητα αναπαραγωγής 1,07 δισεκαμτομμυρίων χρωμάτων στην οθόνη, η οποία χαρίζει μια συμβατή με τους οφθαλμούς χρωματικούς κώδικες, για την καλύτερη απορρόφηση της ακτινοβολίας. 

Όπως καταλαβαίνουμε, το τοπίο στην κατηγορία των premium smartphones αλλάζει και ηvivo είναι εδώ για να κάνει τη διαφορά με το πρωτοποριακό vivo X90 Pro 5G!

Loading