Top Boy: Ακόμη ένα trailer για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Την προσεχή Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023 επιστρέφει στο Netflix μία από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών για το μεγάλο φινάλε της, καθώς η πλατφόρμα θα προσθέσει όλα τα επεισόδια της 3ης σεζόν του Top Boy (ή 5ης αν συμπεριλάβουμε και τις πρώτες δύο σεζόν που προβλήθηκαν πριν από 12 χρόνια).

Στα μέσα Αυγούστου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο επίσημο trailer και τώρα η Netflix δημοσιεύει ένα δεύτερο για να φτιάξει το κλίμα αποχαιρετισμού της παρέας του Summerhouse, με τους πρωταγωνιστές Dushane και Sully να βρίσκονται στα μαχαίρια μετά το απρόσμενο φινάλε της προηγούμενης σεζόν.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Οι ενέργειες του Sully στο τέλος της περασμένης σεζόν ξαναγράφουν τους κανόνες της συνεργασίας του με τον Dushane. Νέα προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο και όλα όσα έχουν χτίσει απειλούνται τόσο από εξωτερικούς, όσο και από εξωτερικούς παράγοντες. Θα καταφέρουν να συνυπάρξουν ακολουθώντας τους κανόνες του δρόμου με τους οποίους πορεύονται όλη τους τη ζωή σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα γύρω τους; Ή μπορεί να υπάρξει μόνο ένας Top Boy;

Το Top Boy θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 7 Σεπτεμβρίου 2023.

Loading